cbr 125 teyp takılır mı???

Ya arkadaşlar bnim inş su 2-3 ay için motorsiklet alma isteğim war honda cbr 125 düşünüyorum...müzik dinlemeyi çok sewerim acaba motora teyp takabilirmiyim ekipman elimde hazır yani 3 hoparlörlü bi sistem buldum bunu motora takabilirmiyim takarsam sizce motora bi zararı dokunur mu???

Takarsın tabi ama bence takma:) Hoş olmuyo ,ayaklı disco gibi gidiyolar!!

ne desem bilmiyorum

cbr 125 teyp taktıktan sonra resim eklemeyi unutma...:queen:

abi lütfen yapma. yani bu araba mi cistak cistak gitmeyi mi düşünüyorsun, ancak garip garip aksesuarlar takilmis kasksiz ve korumasiz gezen adamlarin bindiği YBR lerde gördüm ben bunu ve kusmamak için kendimi zor tuttum. en kötü al mp3 playerini tak kulagina git. ama motor kullanirken ben taraftar degilim dikkat dagitici olabilecegi için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben boyle topiclere saçma diyince kzııyorlar bir da bana.hey allahım ya

takılır tabi. birkaç arkadaşım scooterlarına taktı. onların aküleri sanırım cbr125 inkinden daha düşük amperli. onların aküleri kaldırdıktan sonra cbr hayli hayli kaldırır.

bu arada resimleri ben de bekliyorum:)

ben takmam böyle bir sistem. fakat takanlara da bişey demem zevk meselesi. bence motoru sevmekle ilgili.
işte arkadaşımın scooterı hem de mp3 çalar:cherry:

saçma sapan bişey ya gıcıklık olsun diyemi böyle bişey deniyorsunuz al bi ipod kimseye ses duyurtmadan dinle işte

locco ya katılıyorum.... abicim sen önce motoru al... o race motora teyp takmaya kıyamazsın ;) kıyarsan da ilk teyp takan kişi sen olursun :)

sen repsol al bıtane arkaya canta taktır onun ıcıne hoparlorlerı koy sora
cıstak cıstak gezersın..
koruma fln alma gerek yok sana bu kafayla bısı olmaz
zaten

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

O teyp karizma yapmaz. Sadece kötü bir ilgi çeker ve yorumlanır. Motora teyp olayına tamamen karşı biriyim.

tak kardeşim tak. bi tane de lcd televisyon takarsın, sora dolmuş çekmeye başlarsın:mrgreen:
minibüs hattı da buluruz sana merak etme:cat:

burası türkiye burada her şey olabilir artık buna inanıyorum taktır abicim taktır hiç sorma bile takılırmı diye burası türkiye su kaldırır

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum Samsundayım(şuan izin için izmirdeyim) ama tayinim İzmire çıkacak muhtemelen..4 tekerden sıkıldım ve bir haftadır falan motor araştırıyorum sanırım bende cbr 125 hayranı oldum ve kararımı verdim gibi..ilk kullanacak biri için uygun bi seçim mi?

goldwing de zaten mevcut bu sistem. :p tek avantajı bana göre mola esnasında birkaç parça dinlemek. onun dışında kask takarsan dinlenmez zaten. tabi zevk meselesi bişey denemez.

ben motorumu orjinal severim. herkesin zevki farklı ama motosiklet imajını zedeler diye düşünüyorum. doğan görünümlü şahin gibi oluyor açıkçası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Goldwing demisken

Goldwingde 120 km kadar muzigi rahat dinleyebiliyorsunuz. Daha hizli gidince duyulmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar