- Konu Yazar
Arkadaşlar benim ilginç bir düşüncem var cbr 125'in kasası yakıt tasarrufu ve performans için çok uygun ama motor gücü (13.2ps) tatmin etmiyor cbr 125'e KLR 250 motoru monte edilebilirmi klr nin motorunu şu yönüyle çok seviyorum her şeyden önce motor ağır devirli böyle motor yüksek deverlililere göre daha uzun ömürlü olur ve aynı beygir gücündeki yüksek devirli motora göre daha az yakıt harcarlar motor ağır devirli olmasına rağmen 4 valfin verdiği güçle 8500d/d de 30 ps güç üretiyor hem de tek silindir olmasına rağmen bence bu müthiş bir şey harika bir teknoloji bu motoru cbr 125'e uyldursak rahatlıkla 200'ü görür ve de cbr 125 kadar ancak yakıt harcar ama şunu kabul etmek lazım cbr 125'in kasası 200 kmh ye uygun olmayabilir benim istediğim 200 kmh ile gitmek değil motor uzun yolda yorulmadan 100-130 gibi gitmeli ve de gaza basınca roket gibi fırlamalı rampa düz fark etmemeli KLR 250 cbr 125'in kasasına uyarmı?= bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa memnun olurum mail adresim [email protected]