cbf-vstrom-f650cs,hangisi??

Hepsini kullandım ve benim tercihim V-Strom oldu..

Teker teker bakacak olursak...
F650CS: Tasarım bakımından harika.. Motoru da güzel ama tek silindirli. Poponuzun altında bir vibratörle gezmek pek hoş değil:) Ayrıca ikinci eli maksimum düzeyde sıkıntılı.

CBF600: Dört silindirli olması nedeniyle, benzinciyle aranızda sıcak bir dostluk başlatacak bir makine..:) Bir de 1.75 üstündeyseniz çok yorucu.

V-Strom: Güzel motor, tasarımı iyi, ikinci eli şahane, uzun yolda konfor ve performans mükemmel..

Bu motorlar hakkında blogum'da birkaç yazı yazmıştım. Bu motorlar hakkında tüm hissiyatımı daha ayrıntılı şuradan okuyabilirsiniz: http://www.motorla.co/

Vstrom al sen... sonra benzin döker yakarsın. neden mi?

5 motor eskişehirden kütahya tavşanlıya gitmek için yola çıkar.
1 adet 98 model F650 ST, 2 adet F650 GS (biri dakar biri normal ikisi de enjeksiyonlu), 2 adet Vstrom biri karbüratörlü biri enjeksiyonlu..

Tüm motorlar tam depo doludur.
Kütahya dönüşünde benzinciye girilir.
alınan benzin miktarları yaklaşık şöyle.

Dakar ve GS = 50TL
F650 ST = 60tl
Vstromlar = 70 ve 80 TL

Dogrudur kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Ancak Vstrom dediğin alet, kendi sınıfının (650 Enduro) açık ara en çok yakan aracıdır. Sahibini kanser eder.

Sen bütçen ne kadar ondan haber ver sana alternetif sunarken öyle sunalım.

Saygılar
Ammada sallamışsın yahu Vstromun karbüratörlü modeli hiçbir zaman olmadı be kardeşim, 2004 ten beri enjeksiyonludur.

V Strom tam olarak enduro değildir. Arazi performansı iyi değildir. Asfalt - kötü asfalt kullanımı olanlar için idealdir. Bir de yukarıda sayılan motorların hepsi tek silindir. V Strom çift silindir ve bu çok büyük bir konfor ve performans farkı yaratıyor.

Kavasaki Vesys es gecme. Fiyat olarak DL ile hemen hemen aynı. Sadece kendini kanıtlamsı için biraz zamana ihtiyacı var. Aslında uzerinde kendini kaaıtlamış olan ER 6 N- F motoru ile aynı motor var. Ama agırlık merkezi ve viraj denge kabiliyeti hakkında kesin bilgim yok.

İkinci el alınacaksa Versys'in fiyatları biraz daha fazla.. Bir de ikinci el - yedek parça - servis üçgeni, bermuda şeytan üçgeni gibi Versys için..:) Ama Allah için, iyi motor.

Ammada sallamışsın yahu Vstromun karbüratörlü modeli hiçbir zaman olmadı be kardeşim, 2004 ten beri enjeksiyonludur.

Güzel sallamışım Hakkaten... Daha önce kullanmadığım ve çok ilgilenmediğim (ancak çevremde 4 - 5 tane var arkadaşlarda yakıttan hepsi şikayetçi) bir makina olduğu için, o gün geziye gelen Vstrom sahibi arkadaşlardan birini aradım az önce "la olm, cahül cühela konuştuk ben yanlış mı biliyorum la?" diye sordum. aldığım cevap "Abi murat'ın makina ayarsız, normal vstrom'dan da çok yaktığı için biz onla sürekli karbüratörlü diye dalga geçiyorduk ordan kalmıştır kafanda" dedi.. Ben de hay sizin dalganızaaa! dedim...

Kafa göz salladığım için özür dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar