ben ybr aldım.cbf alacaktım ama.yağ eksiltmesi ve çok uzak olan servis yüzünden almadım.
ilk başta aklımda soru işaretleri vardı , acaba mı diye.
ama ybr aşırı kıvrak , devir saati var , akün bitince ayaktan marşın var.daha hafif ve zarif.(cbf'ye göre + özellikleri)
cbf kalıplı , 150 cc , uzun gezilerde muhtemelen daha rahat.
bir kız arkadaşımın babasında cbf150 var.biraz şöyle baktımda , kalıplı ama hantal gibi (üzerine oturup direksiyonu sağ , sol yapın)
ne alacaksın bilmiyorum ama ybr 7-8 senedir bu piyasada ve bilinen o ki servis ve parça bolluğunda da üstün.
KARDEŞ, HİÇ DÜŞÜNMİCEN VE GİDİP 2500-3000TL ARASINDA BİR TVS APACHE ALICAN( GENELDE TOPCASE TAKILI OLUR) ama dikkat et kurye motoru olmasın... bilindik al. paran varsa da sıfır al... bana güven
tasarım ödüllüdür ayrıca güç ve ekonomi olarak da iyidir...
Ybr ..Cbf 30 + yaş işi..
dostum istanbul'da çalışırken 300 000 km motosiklet sürüş tecrübeme dayanarak ybr almanı tavsiye ederim. ancak o ilandaki motoru alma. yaşına ve durumuna göre pahalı eğer gerçekten temizse 1500 e verirse al. ancak çok daha uygun fiyata temiz cbf bulursan o da olur. kilona ve boyuna göre de değerlendir. eğer uzun boylu ve kiloluysan cbf daha uygun.
bende cbf in artılarını yazayımda arkadaş tek taraflı etkilenmesin
cbfin koltuk altı bölmesi var, ybr nin koltuğu çıkmıyo...
cbf te start/stop düğmesi var anahtardan kapatmana gerek kalmaz motoru (tüm büyük motorlarda olur bu)
cbf in jiklesi gidonda, ybrnin motor bloğunun oralarda bi yerde
cbf in orjinal ve şık bir kafa grenajı var...
cbfin lastikler tube type, ybrnin şamrelli (2009 ybrler haric)
bide ayak marjı yok cbfte zaten bütün büyük motorlarda yok, cbf in aküsü bitmez biterse ittirip vurdurarak çalıştırırsın:bounce:
cbf nin gidonu yüksektr eğilmek zorunda kalmazsn seni yormaz sen yorulsan motorsklet yorulmaz Honda:cat:
YBR al derim, cbf kullanımda bazen çok rahatsız olabiliyor, yani eğilmekle eğilmemek arasında bırakıyor insanı bazen, yanlız rüzgarı daha iyi kesiyor, bu konuda iyi, eğer yağmur yağar rüzgar yerim diyorsan cbf bir adım öne çıkar, iyi korunurum ekonomik olanı seçerim, atletiktir ybr ybr alırsın![]()