balıkesir - izmir maceramız-YBR ile bir günde 600 KM

Merhaba arkadaşlar. ybr ile bir günde nasıl 600 KM yolu yalnızca 1 GÜNDE gittiğimizi anlatacağım sizlere...
sabah 7 de çorbacıya gittik... (yola çıkacağımız için oruç tutmadık tabi..)
7.30 da yola çıktık ve 18.30 da döndük. günün kazığı 180 tl. ye boynerden Tiger marka ayakkabıyı almamızdı :cyclopsan :pr:
ve fotoğraflar:

dsc08094d.jpg

akhisar çıkışı - manisaya doğru

dsc08095d.jpg

ben :)

dsc08097my.jpg

yol arkadaşım; mahalle, ilkokul, ortaokul, lise arkadaşım Emre Dengider. Canım dostum :mrgreen:

dsc08099.jpg

ybr'mle birlikte

dsc08100.jpg

manisa çıkışı - emektar ybr

dsc08101l.jpg

dsc08103q.jpg

dsc08108a.jpg

alsancak kordonu

dsc08112l.jpg

alsancak kordonu

dsc08113n.jpg

alsancak kordonu

dsc08114c.jpg

alsancak kordonu

dsc08115.jpg

alsancak kordonu

dsc08118.jpg

karşıyaka iskele civarı

dsc08119h.jpg

karşıyaka iskele civarı

dsc08120.jpg

karşıyaka iskele civarı

dsc08121a.jpg

karşıyaka iskele civarı

dsc08125s.jpg

sadıcım ve ben :bounce:

dsc08128.jpg

Karşıyaka'daki atatürk heykeli

dsc08131.jpg

karşıyakadaki tanımlayamadığım ama bakıldığında bulutlara giden yola benzeyen obje :)

dsc08132.jpg

dsc08133.jpg

karşıyaka insan hakları ödülü anıtı

okuduğunuz için teşekkürler :rendeer:
Özgür AKMAN

Moderatör tarafında düzenlendi:
güsel bir gezi olmuş bizlerde planlar yapıoruz ama bir türlü çıkamadık uzun ve güzel bir geziye :( yaz bitti kış gelmeden inş çıkıcaz :)

Güzel bir gezi olmuş.:cat: Emeğine sağlık:rendeer:

Son düzenleme:
güzel bir gezi olmuşa benziyor nicelerine kazasız belasız inşallah

arkadaşım balıkesir izmir arası zaten 170 km gidiş geliş 340 yapar 100 km izmirde gezsen(bol keseden atalım) 160 km nerde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi olmuş tebrikler :rendeer:

güzel bir gezi olmuş bnde motorumu alınca toplanıp çıkariz ufak bi tura

bu sene izmire gitsemde oaraları gezip görme fırsatım olmamıştı. umarım tekrar gidebilirim...
fotograflar için sagol emegine saglık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi ,fotoraflarda güzel gençlerde pırıl pırıl tekeriniz düz bassın

bu arada ,bu forumda gezi bölümlerine baktığımda, yamaha ybr performansı ve yakıt tüketimi bakımından çok met ediliyor, hiç motorum olmasa alacağım ilk motor bu olurdu galiba ..

maşallahınız var beyler...ayağınıza sağlık...sadece gezindiniz mi oralarda başka bi numara yokmu len...:p

Bu arada o ybrye bi koruma demiri yakışır çok önemli...düşerse makina depo ezilebilir aman çok pahalı...birde ön kaliper sarı değilmiydi yav...bide baktım beyaz...

maşallahınız var beyler...ayağınıza sağlık...sadece gezindiniz mi oralarda başka bi numara yokmu len...:p

Bu arada o ybrye bi koruma demiri yakışır çok önemli...düşerse makina depo ezilebilir aman çok pahalı...birde ön kaliper sarı değilmiydi yav...bide baktım beyaz...

2009'larda beyaz :mrgreen: sarıdan daha güzel di mi :bounce:
doğru diyorsun koruma demiri lazım da abi sportiflik bozuluyor ya :wiinkk:
3 adet çantayı motoruma taktığımda demiri de takıcam söz ama şimdi olmaz :p

Ciddi ciddi 600 km. ye yakın yol yaptık. İzmir içinde çok gezdik o yüzden o kadar km. oldu... gitmediğimiz yer kalmadı diyebilirim ama fotoğraf çekmek sonradan aklımıza geldi.
İnşallah bir gün hep beraber gezeriz. hepiMize kazasız belasız sürüşler diliyorum...

2009'larda beyaz :mrgreen: sarıdan daha güzel di mi :bounce:
doğru diyorsun koruma demiri lazım da abi sportiflik bozuluyor ya :wiinkk:
3 adet çantayı motoruma taktığımda demiri de takıcam söz ama şimdi olmaz :p

Ciddi ciddi 600 km. ye yakın yol yaptık. İzmir içinde çok gezdik o yüzden o kadar km. oldu... gitmediğimiz yer kalmadı diyebilirim ama fotoğraf çekmek sonradan aklımıza geldi.
İnşallah bir gün hep beraber gezeriz. hepiMize kazasız belasız sürüşler diliyorum...

benim cbflerde sarı işin aslı...beyaz görünce şaşırdım biraz...değişik olmuş..

abicim sportifliği boşver ilk düşmende sadece gidonu değiştirirsin olay biter...benim görüntüyü bozar diye çanta takmayan arkadaşlarım var...ama nereye kadar dimi...o çantaki benim büyük kazamda motorumu korumuştur...:cat:

inşallah...:cat:

benim cbflerde sarı işin aslı...beyaz görünce şaşırdım biraz...değişik olmuş..

abicim sportifliği boşver ilk düşmende sadece gidonu değiştirirsin olay biter...benim görüntüyü bozar diye çanta takmayan arkadaşlarım var...ama nereye kadar dimi...o çantaki benim büyük kazamda motorumu korumuştur...:cat:

inşallah...:cat:

iki defa yan yattı zaten. 1. de kafalık kırıldı 2. de ayak basamağının sol kolu kırıldı.
depo = sapsağlam
çizik = yok
direksiyonda kırılma, kayma, çizik, hasar = yok
aynalar = sol ayna dış tarafı çizik içinde

sonuç = düzgün tasarım, az hasar:bounce:

iyi hoş herşey güzelde arkadaşlar kaskınız dizliğiniz eldiveniiz nerde 600 km yol yaptınz ve bunların hiç biri olmadan allah korumuş valla

iki defa yan yattı zaten. 1. de kafalık kırıldı 2. de ayak basamağının sol kolu kırıldı.
depo = sapsağlam
çizik = yok
direksiyonda kırılma, kayma, çizik, hasar = yok
aynalar = sol ayna dış tarafı çizik içinde

sonuç = düzgün tasarım, az hasar:bounce:

çok şanslısın neden mi..motorun yan sanayisi çok gelişmiş...istediğin fiyata herşeyini ucuza bulabiliyorsun...ama bizim daha henüz zor bulunuyor kazık yiyoruz parçalara...birde kafa granajından başımız ağrıyor kırılırsa nanayı yedik...avatarına baktım boyun uzun...aslında sana cbfe giderdi...nasip tabi bu işler yanlışmıyım...:cat:

arkadaşım balıkesir izmir arası zaten 170 km gidiş geliş 340 yapar 100 km izmirde gezsen(bol keseden atalım) 160 km nerde :)

paramız bittiği için bir kaç defa izmir turu yaptık tanıdıklarla temasa geçebilmek için + bi ara kaybolduk yav :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar