Arkadaşım birde nerden aldığını da yazsaydın ya asıl öğrenmek istediğim buydu.Piyasada 80tl civarı yukarıda verilen sitelerden.15tl 'ye nerden alabilirim?Başkasının adına cevap veriyormuş gibi olmayayım ama ben kullandığım verceğe 15 TL vermiştim. Uzunluğuda yaklaşık 15 cm. Bütün mercekler yaklaşık aynı ölçüdedir.
Aynı fiyata 5000 kelvin de bulabilirsin. Tek ampul+balast şeklinde motosiklet xenonu olarak sattıkları xenonun normal xenondan tek farkı balastların biraz daha ince olması. Ayrıca markanın da çok önemli olduğunu düşünümyorum. Ucuz olan da onuçta aynı kalitede, aynı güçte ışık veriyor. Sadece markanın güvenilirliğine para veriyorsun. Ben çin malı xenonlarımı arabada 3 yıl kullandım. Halen çalışıyor. Onlar bozulsa yerine yenisini alsam ve bunu 3 kere daha yapsam ancak iyi bir marka xenonla aynı parayı harcamış olurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------
Birde arkadaşlar eğer motorunuza xenon far takmayı düşünüyorsanız,balastı su geçirmeyen xenonlardan taktırmanızı öneririm.Çünkü balastı sığdırmak için yer bulunamayabilir,dolayısıyla ön farın arkasına dışarıda duracak şekilde bağlamaya çalışırlar.