Cb125f im var 43 k kilometre oldu sadece yağ ve filtrelerini değiştirdim ilk günkü gibi. bu motor için garanti gereksiz2000 3000 tl tutacağından eminmisin. eminsen devam etmek mantıklı ama o fiyatlara sanmıyorum bakım yapsınlar. benim kıytırık cb 125 f nin 6000 km bakımına bile 4400 tl ödedim. subap ayarını kapsıyomuş güya. bozuk olmayan ayarı kontrol için 2 civata sökülüp külbütör kapağını çıkarıp boşluk kontrol etmeye aldılar bu meblayı ve her 6000 de bir bu ritüel tekrar edilecek. hava filtresi ve buji daha işin içine dahil değil. garantiye işim düşecek olsa muhtemelen bin dereden su getireceklerini biliyorum. ben kendi adıma garanti sonrası kendi işimi kendim halledicem.
Artık hava filtresi ve buji de değişse fena olmaz gibi. Fren balataları, zincir-dişli, fren sıvısı falan onların da zamanı gelmiştir...Cb125f im var 43 k kilometre oldu sadece yağ ve filtrelerini değiştirdim ilk günkü gibi. bu motor için garanti gereksiz
Devir eski devir değil herhalde. Bkz. bugün başka bir konuda Tracer'lardaki debriyaj takımı geri çağırması ile ilgili bir şey vardı. Piyasaya daha çok Çin Hint vs. markası girdikçe rekabette geri kalmamak için bazı prensiplerden ödün vermek gerekecektir. Maalesef dünyanın genel gidişatı böyle...Agalar benim anlamadığım birşeyler var! özellikle uzat gitsin diyen agalar! sizler değil misiniz bizim gibi çin motorlarını alanları tiye alan capon al kafan rahat olsun diyen, capon bozulmaz diyen. capona da garanti uzatması yapacaksak...![]()