Monkey var 168.000
Yamaha xsr125 var 178.000
Duke 125 in fiyatini zaten yazdim
Siz teknoloji yenilik diyosunuz, cagdisi diyorsnuz ama bence bu motorun olayini pek anlamamisiniz.neyse..
morotunu olayı ne peki? abs yok abicim motorda. ayrıca evet teknoloji yeniliktir. sizce yenilik ne bi de size sormak lazım. abs dediğimiz şey güvenliktir her zaman kurtarmaz orası ayrı mesele. ha yok benim canımın kıymeti yok abs olmasın 3 kuruş ucuz olsun diyorsanız haklısınız. şuan benim kullandığım motorda da abs yok. diyeceksin ki madem o kadar önemsiyorsun neden aldın? çünkü param yok. abs yi bu kadar küçümsemeniz yeni başlayacak arkadaşlar için kötü bir tecrübeye sebep olabilir. en az 2 kere abs olmadığı için sıkıntıya giriyorum çok şükür daha büyük bir kaza yapmadım. umarım hiç birimiz yapmayız ama bu kadar savunduğunuz motorun fiyatı dışında herhangi bir extrası olduğunu düşünmüyorum ha honda kalitesi de var da siz zaten bundan bahsetmemişsiniz. Size cb125f ile başarılar diliyorum.
https://www.mcnews.com.au/honda-cb125f-review-motorcycle-test/
5 nisan 2023 tarihli avustralya mcn inceleme.Sayfayı aç,sağ tıkla cevir de turkce ye cevir.
Bir tane incelemede sizin gibi çıkıp nerde bu abs diye ağlamıyor.
Ne demişler;
O ucuz. Çok ucuz
neredeyse hiç yakıt kullanmıyor
Süper hafif ve sürüşü de kolay
ve Honda diyor,arkana bakmayacaksın bu makinayı aldığında.seni bedavaya gezdirecek oyle dusun.
Takmışınız abs ye.Sizin için cok onemliyse bu, bence fren yapmayı öğrenmeniz gerekir öncelikle.
Limon sıkar gibi maneti sıkacaksın,suspansiyon birden kapanmayacak,bu sekilde bir fren yaparsan on lastikte iyiyse oyle bir yola yapışır ki kaydırmak istesen kaydıramazsın.
106.000 TL ye mesela abs li olsa gider abs li olanı alırdım, gereksiz demiyorum.ama olmazsa olmaz değil.
adam 23 ocak 2024 de kayıt olmuş ama cevaplara baktığınızda sanki 10 yıldır bu forumda gibi
ben ilk kayıt olduğumda konu açmaktan çekinirdim, forum kullanıcılarının her yanıtını iyi ya da kötü farketmez sevinçle karşılardım
bu adam direk buraya polemik amaçlı veya influence için gelmiş
hondanın gizli marka reklamcısı mısın söyle?
Kendi mesajlarına bile cevap veriyor adamhttps://www.facebook.com/share/p/1Cx7waSkYj/
81.000 km, ozelden sordum subab ayarı bile yaptırmamış arkadas.
arkadaalar, makine olumuz cıktı. bilginize![]()
Kendi mesajlarına bile cevap veriyor adam![]()
Cbf 125 güzel motor ama çok eksiği var. En önemlisi ise abs. Ayrıca şu an elimde 100 k olsa cbf alacağıma Sym wolf alırım. Doğruya doğru. Arada 10 yaş fark olmasına rağmen adam gibi baktıktan sonra sym de cbf kadar ölümsüzdür. Ha diyeceksiniz ki symde de abs yok. O da doğru.
O halde de tvs alırdım. Çok güzel 200 cc motoru var. Canavar gibi.
Muzaffer olaya çok farklı açılardan bakıyoruz. Öncelikle İngilizlerin elit olduğunu nereden çıkardın? Yıllarca dünyayı sömürmüş ve bu sayede kalkınmış bir milletten bahsediyoruz. Eğitimsizlik ve gelir dağılımındaki bozulma o ülkelerde daha fazla. Diyeceksin ki bizde durum daha kötü. Doğru bizde daha kötü, ama bizde hep kötüydü. Çok bir şey değişmedi.ya lombardocum 2 gün eğitim aldın hala abs diyosun yav
ben eğitimsiz halimle sorun yasamıyorum dsgsgsgd
10 nisan haberi :
![]()
Honda NT1100 retains its place as the best-selling tourer in the UK
Honda's NT1100 has retained its place as the best-selling UK tourer for the month of March.www.visordown.com
in aşağı, en alta
Honda’s domination in the naked segment also continued in March, with 201 units of the ever-popular CB125F sold in the UK.
ingiliz beyefendiler cb125f ten vazgecemiyor, sence duruma f/p olarak bakarsak, bu kadar eksiği olan bir motor, abs si bile olmayan bu motor nasıl oluyor da ingiltere gibi elit bir ülkede satabiliyor dshdkf
ya tvs, hero sym falan bunlar amatoru eğlendirir. avrupa da içeri bile sokmuyorlar bu motorları.
cb125f anlatılmaz yaşanır, oyle bir motor.. sıfır masraf ya vallahi sıfıra cok yakın. servise bile goturmuyorum cunku o bir Honda.
bana huzur veren motor nedir diye sorsalar, CB125F derim. şaka yapmıyorum buyuk huzur.
edit: bu arada nt1100 un de bestseller oldugu, bmw 1300rt yi tokatladığı haberde yazıyor gozden kaçmasın lutfen , herkes haddini bilsin dgshhk
Muzaffer olaya çok farklı açılardan bakıyoruz. Öncelikle İngilizlerin elit olduğunu nereden çıkardın? Yıllarca dünyayı sömürmüş ve bu sayede kalkınmış bir milletten bahsediyoruz. Eğitimsizlik ve gelir dağılımındaki bozulma o ülkelerde daha fazla. Diyeceksin ki bizde durum daha kötü. Doğru bizde daha kötü, ama bizde hep kötüydü. Çok bir şey değişmedi.
Bunun yanında madem bu kadar elitler, düşe düşe CBF 125 e mi düştüler. Kusura bakma da çok parası olan insan CBF 125 almaz. Gerçekten elit olan kişilerde GS falan biniyor ve parası olmayanlarda triumph vs alıyor. . Sırf ingilizce konuşuyor diye bir millete elit demen de tuhaf zaten. Çok yakın arkadaşımın 0 km aldığı CBF 125, contadan kaçırdığı için üst kapak contası değişti. Eğer bir çinli veya koreli motor üreticisi yada yerli üretici olsaydı demediğimiz laf kalmazdı. Konu honda olunca herkes örtbas ediyor. BU arada malın kalitesi iyi olsa da satış fiyat üzerinden yapılır. Yani sadece kaliteye bakılarak satınalma yapılmaz. O yüzden ben fiyat bandı da belirttim.
İngilizlerin ekonomisi çöküyor, insanlar az yakıyor diye bu motorları alıp kullanıyor. İşe gitsin işten gelsin diye Commuter işte. Bir de buna ünvan bulmuşlar. Naked diye. Gerçek naked görmek istiyorsan MT9, MT7 gibi çok alternatif var. Otobanda normal hızlarda bile gidemeyen bu motor, sırf az yakıyor diye ve arandığında parçası bulunsun mantığıyla satılıyor. Bu da gayet normal bir şey. Bisikletten hallice, daha az yorucu.
Firmalarda yüksek saat ücreti ile çalışan insanlar ( veya değer üretenler) zamana önem verirler. 1 saatte gidecekleri yere 2 saatte gitmek zaman ve aynı zamanda para kaybıdır. Yaktıkları yakıtın az olmasının getirdiği fayda kayıp zaman karşısında değersizdir. Çünkü parayı yerine koyarsınız ama zamanı geri getiremezsiniz. Zaman bu tip insanlar için çok çok daha önemlidir. Benin çalıştığım sanayi ortamında zamanına değer veren hiç kimsenin CBF kullandığına şahit olmadım. Kullanan yakın arkadaşlarım vardı. Üstte belirttim ama onlar da sattılar. Çünkü cefası sefasından fazlaydı.
Ama zamanına değer vermeyen ( ya da çok bol zamanı olan) kişiler 1 saatte gidecekleri yere 3 saatte de gitseler fark etmez çünkü yapacak işleri yoktur. Amaç gezmektir veya vakit öldürmektir. Bu kişiler çok büyük değerler de üretemezler zaten. O yüzden alırlar kullanırlar.
Satış rakamlarına bir sözüm yok ama CBf in gerçek alınma sebebine şu şekilde ulaşılabilir. CBF alanlar arasında bir anket yapılır. Onlara şu soru sorulur." Çok paranız olsaydı yine de CBF alır mıydınız?"
Bu sorunun cevabı bize gerçek CBF tutkusunu gösterecektir. Kim zorunluluktan alıyor , kim sevdiği için alıyor ortaya çıkacaktır. Ben yine de parası olan bir kişinin cbf den daha güzel alternatifler varken Bu motoru alacağını hiç zannetmiyorum. Ben almazdım.
Hazırla bakalım bana laflar. Ben de gerçekleri hazırlayayım bu arada.sevgili lombardo, şu an turdayım, cok ruzgar var agzım yuzum dagıldı.
![]()
yani yazdıklarını okudum şöyle bi, konuyu bağlamından koparmışın bir cok yerde.
sana laflar hazırlayacam, tur bittiğinde ama dshhj
svg,
Muzaffer olaya çok farklı açılardan bakıyoruz. Öncelikle İngilizlerin elit olduğunu nereden çıkardın? Yıllarca dünyayı sömürmüş ve bu sayede kalkınmış bir milletten bahsediyoruz. Eğitimsizlik ve gelir dağılımındaki bozulma o ülkelerde daha fazla. Diyeceksin ki bizde durum daha kötü. Doğru bizde daha kötü, ama bizde hep kötüydü. Çok bir şey değişmedi.
Bunun yanında madem bu kadar elitler, düşe düşe CBF 125 e mi düştüler. Kusura bakma da çok parası olan insan CBF 125 almaz. Gerçekten elit olan kişilerde GS falan biniyor ve parası olmayanlarda triumph vs alıyor. . Sırf ingilizce konuşuyor diye bir millete elit demen de tuhaf zaten. Çok yakın arkadaşımın 0 km aldığı CBF 125, contadan kaçırdığı için üst kapak contası değişti. Eğer bir çinli veya koreli motor üreticisi yada yerli üretici olsaydı demediğimiz laf kalmazdı. Konu honda olunca herkes örtbas ediyor. BU arada malın kalitesi iyi olsa da satış fiyat üzerinden yapılır. Yani sadece kaliteye bakılarak satınalma yapılmaz. O yüzden ben fiyat bandı da belirttim.
İngilizlerin ekonomisi çöküyor, insanlar az yakıyor diye bu motorları alıp kullanıyor. İşe gitsin işten gelsin diye Commuter işte. Bir de buna ünvan bulmuşlar. Naked diye. Gerçek naked görmek istiyorsan MT9, MT7 gibi çok alternatif var. Otobanda normal hızlarda bile gidemeyen bu motor, sırf az yakıyor diye ve arandığında parçası bulunsun mantığıyla satılıyor. Bu da gayet normal bir şey. Bisikletten hallice, daha az yorucu.
Firmalarda yüksek saat ücreti ile çalışan insanlar ( veya değer üretenler) zamana önem verirler. 1 saatte gidecekleri yere 2 saatte gitmek zaman ve aynı zamanda para kaybıdır. Yaktıkları yakıtın az olmasının getirdiği fayda kayıp zaman karşısında değersizdir. Çünkü parayı yerine koyarsınız ama zamanı geri getiremezsiniz. Zaman bu tip insanlar için çok çok daha önemlidir. Benin çalıştığım sanayi ortamında zamanına değer veren hiç kimsenin CBF kullandığına şahit olmadım. Kullanan yakın arkadaşlarım vardı. Üstte belirttim ama onlar da sattılar. Çünkü cefası sefasından fazlaydı.
Ama zamanına değer vermeyen ( ya da çok bol zamanı olan) kişiler 1 saatte gidecekleri yere 3 saatte de gitseler fark etmez çünkü yapacak işleri yoktur. Amaç gezmektir veya vakit öldürmektir. Bu kişiler çok büyük değerler de üretemezler zaten. O yüzden alırlar kullanırlar.
Satış rakamlarına bir sözüm yok ama CBf in gerçek alınma sebebine şu şekilde ulaşılabilir. CBF alanlar arasında bir anket yapılır. Onlara şu soru sorulur." Çok paranız olsaydı yine de CBF alır mıydınız?"
Bu sorunun cevabı bize gerçek CBF tutkusunu gösterecektir. Kim zorunluluktan alıyor , kim sevdiği için alıyor ortaya çıkacaktır. Ben yine de parası olan bir kişinin cbf den daha güzel alternatifler varken Bu motoru alacağını hiç zannetmiyorum. Ben almazdım.
Ya Honda cb125f iyidir, fazla uzatmayın ben ve elit İngilizler ikna oldu.
Eskiden ABS mi vardı, bisikletin lastiğine ayağımızı bastırarak bisikleti durdurmaktan nerelere geldik.