Çayelinden Yukarı (24.04.2011)

bu gün farklı bişey yapalım dedik,
  • hiç bilmediğimiz bir yere
  • hiç haritaya bakmadan,
  • hiç kimseye sormadan gidelim dedik.
  • Rizenin Çayeli ilçesinden yukarı doğaçlama bir gezi yaptık öğretmen arkadaşla.
  • gidebildiğimiz yere kadar gittik bayağı zevk aldık. iyi seyirler

bu köpekler bana saldırmak istedi, davacıyım:mrgreen:

Çayelinde mola

karadeniz kültüründen manzaralar

yolda derenin kenarında ördek çeşidi görüyoruz. kaçmıyor ve biz de bayağı bi fotoğrafını çektik doya doya

Bir amca yaklaşıyor ve muhabbet ediyoruz

bayağı yükseklerdeyiz. sis bastırdı, yola devam ediyoruz

yolun sonu gözüktü, taş kayması olmuş burada

geri dönüşte güzel bir küçük kanyon ve şelale görünce bayağı bi fotoğraf çekiyoruz burada

bu taşı itebilir miyim acaba motorla

itmeye çalıştığım yer:queen:(deli olduğumu felan düşünmeyin, Fatih hoca ayarladı onu, yoksa taş tekerin önünde değil, ben de gaza basmıyorum zaten, yaparmıyım hiçi zaten zar zor yaklaştım oraya:p)

Başka bir şelale bulup orada piknik yapıyoruz

şu giden amca çok ilginç birisiydi,çatık kaşlı, siyah tenli , kara gözlü birisiydi, ağır ağır geldi yanımıza, birşeyler konuşmaya çalıştı, sesi tam çıkmıyordu, sonra selam verdi gitti...

bu da öğle yemeğimiz

şu manzaranın güzelliğine bakarmısınız, Allah ne kadar da süslü püslü yaratmış

burdan yukarı çıktık mı motora ulaşıyoruz, ver elini Ardeşen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapmışsın yine kardeşim mükemmel ötesi bir gezi daha

eline motoruna sağlık kardeş gerçekten güzel yerlere gitmişsiniz devamını bekleriz inş.

artık senin gezilerin belgesel niteliğinde olacak yakında :)

emeklerine tekerine sağlık Yusuf kardeş :rendeer:

dscf7510.jpg

bu foto süper olmuş :)

muhteşem kareler elinize,yüreğinize,tekerinize,emeğinize sağlık tebrik ediyorum ve yeni gezilerinizi sabırsızlıkla bekleyip takipçiniz olduğumu bilmenizi istiyorum.

Gezılerınızı dizi izler gibi takibe başladık :) Güzel kardenizimizi sayenizde daha da sevıyoruz

çok güzel bir gezi olmuş gerçekten :)
katalog fotoğrafları gibi güzel olmuş fotoğraflar :)

bu iki fotoğraf özellikle :)

dscf7510.jpg

dscf7511x.jpg

Ramzey firmasına gönderin katalog için kullanırlar bence :)

değerli, samimi ve güzel yorumlarınız için teşekkürler . beğenmenize sevindim. eksik olmayın.saygılar

Sevgili Karedenizli adaşım,
Harika bir bir gezi, resimler güzel, yemekler güzel, doğa güzel, yorumlar güzel.
Paylaşım için teşekkürler. Keyifli nice geziler diliyorum.:cat:

vallahi bravo,hastasıyım karadenizin her şey mükemmel sizde,bu sene tatile gelicem kısmetse sizi mutlaka bulucam beraber çıkıcaz oralara

Sevgili Karedenizli adaşım,
Harika bir bir gezi, resimler güzel, yemekler güzel, doğa güzel, yorumlar güzel.
Paylaşım için teşekkürler. Keyifli nice geziler diliyorum.:cat:

teşekkürler adaşım:cat: iyi dilekleriniz için sağolun.beğenmenize sevindim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

vallahi bravo,hastasıyım karadenizin her şey mükemmel sizde,bu sene tatile gelicem kısmetse sizi mutlaka bulucam beraber çıkıcaz oralara

Karadenizin sisli dağları, bulut denizleri, Kaçkarların ihtişamlı duruşu,yeşilin her tonu sizi bekliyor,gelmeden bilgilendirirsiniz. Temmuzun sonuna kadar buralarda olacağım.ondan sonra ver elini askerlik.

teşekkürler adaşım:cat: iyi dilekleriniz için sağolun.beğenmenize sevindim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

Karadenizin sisli dağları, bulut denizleri, Kaçkarların ihtişamlı duruşu,yeşilin her tonu sizi bekliyor,gelmeden bilgilendirirsiniz. Temmuzun sonuna kadar buralarda olacağım.ondan sonra ver elini askerlik.

tamam dostum bilgilendiricem mutlaka daha evvel geldim hayran kaldım

Yusuf yine iyi gezmişsin tebrikler:cat:
Bu arada :
bu canavarlarla haftada 1-2 kez muhatap oluyorum hatta 2-3 defa 3-5 günlügüne ben baktım. Felaket birşeyler. :mrgreen: Zorla kendilerini sevdiriyorlar:)

Adana İl Temsilcisi
Güzel bir gezi yapmıssın yusuf kardeş.paylaşım için teşekkürler.

süper gezi olmuş eline sağlık,ramzey firması para verse bu kadar güzel katalog resimleri çektiremez:cat:

Kanka nereye gittin; beni de cağırsaydın :p

ya ben de bi eksiklik hissetmiştim zaten:mrgreen:meğer ki sana haber vermemişim, o kayayı ittirmeye benim motorun gücü kafi gelmemişti, bi 600cc lazımdı:mrgreen:

şaka bi yana al bi kros , seni kimsenin cesaret edip gidemediği yerlere götüreyim,ama ne yerler( ben de onu diyorum işte, her an karşımıza ayılar çıkabilir:p)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

Yusuf yine iyi gezmişsin tebrikler:cat:
Bu arada :

bu canavarlarla haftada 1-2 kez muhatap oluyorum hatta 2-3 defa 3-5 günlügüne ben baktım. Felaket birşeyler. :mrgreen: Zorla kendilerini sevdiriyorlar:)

ben de çok sevimli olduklarından fotoğraflarını çektim, ama bayağı bi havladılar, dağlarda karşılaştığım büyük köpeklerden korkmadım bunlarda korktuğum kadar:mrgreen: sen ne ara baktın yav bunlara:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------

adanalı ve movibiker, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar