Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

Geçmiş Olsun...Allah Şifa versin...Ne bedenlerinde ne de ruhlarında bu kazadan eser kalmasın !

Büyük geçmiş olsun daha acı haber duymamak güzel ama hiç olmamış olmasını ve birdaha yaşanmamasını dilerdim...
Motosikleti araçtan saymıyolar da konvoyu dahi mi kaale almıyolar
Amedin Ö.. zü bakar iki gözü demek geldi içimden...::yanliss: ::angry2::

en tırstığım nokta ya köşelerden çıkan araçlar hiç senin hızına felan aldırmıyor geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

hepsine geçmiş olsun, ancak nasıl oluyorda araç motosikletin darbesiyle takla atıyor onu anlamadım, sadece ters dönmüş olsa gerek diye düşünüyorum ki bu durumda bile korkunç bir hızla çarptıkları sonucuna vardım ve nasıl oluyorda bu kadar ufak tefek yaralanmalarla atlatmışlar hayret ettim. yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi arada kaçabilen bir motorun olması diğerlerinin reaksiyon vermeleriyle ilgili bir gecikme ya da yeterli tecrübeye sahip olmadıklarını düşünüyorum, daha 2 gün önce önüme kıran bir araca çarpmadan yanından geçebildim arka frenin bloke olmasına rağmen, herşey 1sn kadar sürmüştür, ayrıca çok tecrübesiz bir sürücüyüm sadece 1 yıldır motora biniyorum. tekrar geçmiş olsun.

gerçekten çok geçmiş olsun arkadaşlar peki masrafları kim karşılacak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük gecmiş olsun acil şifalar diliyorum

Motosiklet.net ciler olarak hepsine geçmişolsun diyoruz clio sürücüsünü asmamak lazım KURŞUNA DİZMEK LAzım :p sadece gerekli olması gereken ceza VERİLSİN yeter.....

arkadaşlar çok üzücü bir olay hersin başına gelebilir.ALLAH korusun çok dikkatli kullanalım motorlarımızı oto sürücüleri motorluları heralde araçtan saymıyorlar yol üstünlügü sanki hep onlarda arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.yinede verilmiş sadakaları varmış.tüm MT ailesine geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun en kısa zamanda acil şifalar dilerim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun iki teker org ailesine ,kaza yapan arkadaşlarımız inş biran evvel aramıza dönerler.

İki teker ailesine ve motorcu dostlarımıza geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar