Çanakkale'den Üzücü Bir Kaza Haberi

kaza hemen sonrası bizim çektiğimiz fotolardan bazıları :pr:

Son düzenleme:
kazazedelerin bu olayı atlatmış olmaları çok sevindirici. acil şifalar ve hızlı bir nekahat devresi dilerim..
grup gezilerinde, araya yabancıların dalmasını önlemek için (askeri konvoylarda olduğu gibi) döner sarı lambalı, sirenli öncü,artçı hatta yan eskortlar kullanmak (diyelim ki 6 şar çift motor grupları için) çok mu fantazi bir fikir ? sonuçta, korunacak olan hayatlar..
tekrar geçmiş olsun..

Kaza geçiren arkadaşlara acil şifalar dilerim. Gurup arkadaşlarına ve tüm motosikletçi kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Allah böyle kazaları birdaha göstermesin. Gülen yüzlerimiz solmasın.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun diyorum.inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.bizde bugün Adana'da büyük bir kaza haberi ile yıkıldık.arkadaşımızın durumu çok daha kötü.lütfen biraz daha yavaş,biraz daha dikkat.hepsine acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklarına geri kavuşurlar...

Bazı öyle sürücülerimiz varki sadece motor kullananlara değil araba kullanan larında önünü aniden kesen, dönmeye yada araya girmeye çalışan sözde uyanık sürücülerimiz varki ne desem azdır. hatta sollamı imkanı çok kısıtlı olduğu halde sadece seni, kendisini, karşıdan geleni tehlikeye atarak sollayan sürücülerimiz hayatla kumar uynanmaz bunu kimse öğretemez insanın içinden gelir bazı şeyler. eğitim şart diyoruz bu gibi haller eğitimlede giderilmez insan insan olmadıktan sonra .yazacak çok şey var ama sadece ister motor kullanın ister otomobil ne olursa olsun biraz daha dikkat etmek gerekir. aradaki mesafeyi her zaman durabileceğin bir mesafe olarak ayalamak lazım . ve bu da 2 saniye olmalı, Allahtan kazasız belasız sürüşler dilerim.

Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun. Bu aralar hem sitede hem etrafımda çok kaza haberi alıyorum. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. İki teker üstünde giderken insan bunları okuduktan sonra oturup düşünüyor.. İçi burkuluyor :pale: :pale: . Kaza geçiren tüm kardeşlerimnize acil şifalar dilerim.

Arkadaşlar büyük geçmiş olsun. Aynısının tekrarı olmadan her kazadan bir ders çıkarmak gerekiyor. Resimlerden , kaza mahali çok net anlaşılmıyor ama grup halinde sürüş yapan bir konvoyun arasına yandan araç dahil olması, özellikle kalabalık gruplarda çok yaşanan bir durumdur ve çok tehlikelidir. Araç sürücüleri bu bilinçte olmadıklarından biz kendi savunmamızı kendimiz yapmalıyız. Bu olayı engelleyebiliriz. Nasıl mı ?

Grup sürüşlerinde öncünün arkasındaki iki numaralı adamın görevi budur. Kontrolsüz kavşaklardan geçişte 2 numaralı adam yolu keser. Öncü yola devam ederken ikinci adam tüm grubu kavşaktan geçirdikten sonra gruba katılır. Grup sürüşlerinde çok önemli bir görevdir bu.

Bir diğer konuda çok kalabalık gruplar halinde gitmemektir.
Grup sürüşünde en fazla 10 ar kişilik grup düzenlerinde yol almak gerekir. Aksi durumda grubun emniyeti ve kontrolü imkansız hale gelir.

Bu kazanın ucuz atlatılmış olması gerçekten büyük şans. Allah daha kötüsünden korusun diyorum ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
gemiş olsun off üzüldüm yaa tambi öküzmüş o clio

gecmis olsun..

kazadan cikarilacak dersleri yazmis herkes
kazadan bagimsiz ben bi ekleme de yapicam

18 martta rte fln gelirken canakkaleye gidilmez..

çok geçmiş olsun arkadaşlar çok üzüldüm iyiki birşey olmamış cana gelecene mala gelsin ya bir motor cunun koruyucusu kask speedi mont ve alah dır

ve alah korumuş valaha kaza kötü tekrar geçmiş olsun arkadaşlar

black_dog?rr adostum inanırmısın yolculuk yapan arkadaşlardan abilerdeN canakkale den güzel fotolar istemiştim şuan baktıgımız resimleri gördükce canım sıkılıyor morelim bozuluyor .....

hernekadarda üzücü şeyler yaşasakta bu bizim endegerli şeylerimizden biri ....

hepimize büyük gecmiş olsuN

evt kanka ya aynen öyle şu manzaraya bakarmısın o arabadaki napıyormuş merak etim bu kazaya sebeb olan uyuyor muymuş acaba orda bir motorun arkasına takıp sürüklemek lazım dı bence :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar