Açıkçası karakol'da motora sorduk falan gibi birşey söylediler dedim bizim motor bulundu teslim edecekler , daha önce kaybolan cüzdanım blunmuştu mesela.
Ama değilmiş şikayetçi oldum , kamera bakmaya gideriz dediler 5 dakika bekle dediler sonra amir sen gidebilirsin döncez biz sana dedi kibarca

Ben gittim tam karşıda sağlı sollu iki kamera var zile bastım yarın gelir onlar ama birader sende çok açığa bırakıyordun dediler.Dedim hiç birşeyim çalınmazdı ona güvendim.Neyse yarın sabah gidip kameraların açısında ise görüntüleri alacağım.
Bu arada motosiklette hiç bir güvenlik önlemi yoktu , sadece direksiyonu kilitleyip bırakıyordum.(Kız arkadaşımda yarın tatile gideceğinden keyfi kaçmasın diye ona durumu çaktırmadım sabah motorun yerinde olmadığını görmeme rağmen , tepki vermemek biraz güç oldu.).Domino's sordum yeni sahra tarafına bak dediler.
Sonrasından Metrobüsle iş yerine geldim , Pulsar beni ne sıkıntılardan kurtarıyormuş , kaskı ve montu burada bırakıp eve geçeceğim.Yarın sabah gider görüntüleri alırım belki bir ipucu çıkar.
Motosikletimi şimdiden özledim.