Ben Pegaso 650 kismini yanitliyayim
Ben 3 ay once 2004 model 15,000 km'de aldim. Motor uzerine bayagi bir bakim yaptirdim, su anda tam istedigim kivamda ve kendisinden cok memnunum. 110-120 km'lere cok rahat cikan bir makine. Ideal surati zaten bana gore 120 km ama istersen 130-140'larda da seyir edersin ama ruzgar fazla rahatsizlik vermeye basliyor. Kisacasi otoyollarda fare olmazsin
Istersen motordan cok detayli bahsedebilirim ama servisi sormussun. Aprilia'nin bayiligi belki bildigin uzere Motomax'dan Ferco Motor'a gecti. Malasef evet, yedek parca sikintisi var ama daha once motoru kullanan kisi, ve ben bu kisa sure icerisinde bir sorun yasamadim. Zaten herseyin bir yedegi, parcasi disarida bulunuyor. Servis olarak Ferco'nun Maslak Oto Sanayi'de bir servisi var (hic gitmedim), ve Anadolu yakasinda da yetkili servisi RSV Motor, Menderes Usta. Belki kendisini tanirsin, bana gore cok iyi bir usta ve insan. Ona zaten gelen motorlardan, kisilerden durumu direk anliyorsun. Servis konusunda bir problem cikacagini hic sanmam. belki en buyuk problemin yedek parca da olabilir.
Ancak istedigin sehir ici 5.5lt/100 km nin asagisini malasef bu motorda goremezsin, bunu da ayrica belirteyim.