Büyük Motor Alsam Mı? Almasam Mı?

Aynı şeyi bende düşünüyorum ve motoru değiştirmeyi veya satmayı erteliyorum :) cbf 150 gerçekten az yakıyor.Bir yere gideceğim zaman minibüsden bile ucuza gelmesi güzel bir olay:bounce:Belki sol şeritten gidemiyorum ama yakıtına nazaran performansı çok iyi.

burda konu farklı adamdada Aynı motor var ancak ben memnun degilim falan demiyor sadece Büyütmek istiyorum diyor minibüs falan olayına girerse bu topkte harap olur fazla yaksın taksi kadar yaksın ne olucak
Motosikleti eşşek gibi kullananlardanmısınız yoksa Zevkine bakanlardanmı...

arkadaşlar yamaha FZ6 Fazer S2 almayı düşünüyorum

sizden ricam lütfen deneyimli tecrübelerinize dayanarakdan yardımcı olursanız sevinirim.

aldığımız bilgilere göre yamaha FZ6 Fazer S2 yüksek tork ve süratlerde kontrol dışı sürüş ve insanı ürperten dengezi vibrasyonları varmış sizce doğrumu ?
Ayrıca Fren güvenliği hiç yokmuş doğrumu ?????

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o paraya en güzel seçenek er6 ama sana fazla gelir o motor.
bu yüzden senin ileriki ideal motorun mt03 tür kütükçüğüm;
bütçen yetsin yetmesin :bounce:
düşünmen gereken "bu paraya ne alırım" değil, "elimdeki parayla mt03 alabilirmiyim" dir :)

Son düzenleme:
Merhaba Khutuck,
Ben de ekimin başında xt 660r aldım. Bu benim ilk motorum:)..
Motosikletten hiç anlamam, ybr 125 almaya gittim yaklaşık 4000 tl idi, almışken iyi bişey alayım uzun süre binerim deyip,servise güvenerek,başka hiçbir ustaya motoru göstermeden, bütçemi de zorlayarak 8.100 e bu motoru 2008 ekim ayı sonunda aldım.
Valla yalan yok bakanlar bayağı beğendi,her tarafına baktılar sadece fren balatalarının değişilmesi gerektiğini söylediler.
Ayrıca motorun üzerinde orjinal elcik ve motor koruma demiri var.
Motora gelince xt 660r de beni zorlayan servisteki parça fiyatlarının pahalı olması oldu, geçen hafta enjeksiyonu düzenleyen TPS diye bi parça arıza yapmış onu değiştik 350 lira para gitti, baya sarsıyo bu tabi. Bu yüzden bütçeni zorlama, 2. elde bişeler çıkıyo illaki.
Bir de 660 cc olması nedeniyle 10 cc farktan üst vergi dilimine giriyo bu da negatif bir yönü bence.
Benim boyum 1.76 arka amortisor en alçak konumda yere ayak uçlarım deyiyor,motorun ağırlığıda gerçekten fazla park manevralarında yan yatma açısını kaçırdığında düşmesi işten bile değil. O yüzden bu motoru alcaksan test sürüşü yap ya da üzerine oturup kontrol edebileceğine inan öyle al.
Yakıt tüketimi ise (benim ilk motorum olduğundan ve tüm paramı buna yatırdığımdan 90 ı geçmiyorum,1-2 kez sollamada 110 u gördüm) 90 km sabit hızda yaklaşık 5 lt. ama bunu geçmedi daha. Ancak gazladığında daha fazla yakıyomuş.Ayrıca benim mototrun önceki sahibi eksoozu açtırmış(manyak) o da tüketimi artırıyomuş, yarın yaptıracam eksozu daha doğrusu servis yaptırcak:).
Son söz olarak da, tüm bunlara rağmen motorun üzerine binip gazladdığında abi,her şey uçup gidiyo:))...
Selamlar..

büyük kısmını okumamışım ben :D

almaaaaaa çok yakar çok kaçaaaaaaar :p

Son düzenleme:
6,500-7,000 civarlarında XT660X'ler görmeye başladım, bakalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar