Merhaba Khutuck,
Ben de ekimin başında xt 660r aldım. Bu benim ilk motorum

..
Motosikletten hiç anlamam, ybr 125 almaya gittim yaklaşık 4000 tl idi, almışken iyi bişey alayım uzun süre binerim deyip,servise güvenerek,başka hiçbir ustaya motoru göstermeden, bütçemi de zorlayarak 8.100 e bu motoru 2008 ekim ayı sonunda aldım.
Valla yalan yok bakanlar bayağı beğendi,her tarafına baktılar sadece fren balatalarının değişilmesi gerektiğini söylediler.
Ayrıca motorun üzerinde orjinal elcik ve motor koruma demiri var.
Motora gelince xt 660r de beni zorlayan servisteki parça fiyatlarının pahalı olması oldu, geçen hafta enjeksiyonu düzenleyen TPS diye bi parça arıza yapmış onu değiştik 350 lira para gitti, baya sarsıyo bu tabi. Bu yüzden bütçeni zorlama, 2. elde bişeler çıkıyo illaki.
Bir de 660 cc olması nedeniyle 10 cc farktan üst vergi dilimine giriyo bu da negatif bir yönü bence.
Benim boyum 1.76 arka amortisor en alçak konumda yere ayak uçlarım deyiyor,motorun ağırlığıda gerçekten fazla park manevralarında yan yatma açısını kaçırdığında düşmesi işten bile değil. O yüzden bu motoru alcaksan test sürüşü yap ya da üzerine oturup kontrol edebileceğine inan öyle al.
Yakıt tüketimi ise (benim ilk motorum olduğundan ve tüm paramı buna yatırdığımdan 90 ı geçmiyorum,1-2 kez sollamada 110 u gördüm) 90 km sabit hızda yaklaşık 5 lt. ama bunu geçmedi daha. Ancak gazladığında daha fazla yakıyomuş.Ayrıca benim mototrun önceki sahibi eksoozu açtırmış(manyak) o da tüketimi artırıyomuş, yarın yaptıracam eksozu daha doğrusu servis yaptırcak

.
Son söz olarak da, tüm bunlara rağmen motorun üzerine binip gazladdığında abi,her şey uçup gidiyo

)...
Selamlar..