Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bu amca bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamadım. Bizim mahalledeki Honda servisinde görmüştüm galiba. Eski bir cg si vardı sanırım.
Nur yüzlü bir amca. Ama Honda değil CZ biniyordu...

26438@2x.jpeg

Motosikleti
Hero Dash 125
Amcam kıl yapısı itibariyle Scottish Fold kedilerine benziyor :)

Yaw Tommmydost proletaryanın kedisi bu mudur yawww? Sen Davut Ağabey'i nasıl buna benzetirsin yawww. Olsa olsa tekirdir yaww

Sen hangi fraksiyondansın? :):LOL:

(Mahsun J. izlememişsen yazdıklarımı anlamlandıramazsın.)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaw Tommmydost proletaryanın kedisi bu mudur yawww? Sen Davut Ağabey'i nasıl buna benzetirsin yawww. Olsa olsa tekirdir yaww

Sen hangi fraksiyondansın? :):LOL:

(Mahsun J. izlememişsen yazdıklarımı anlamlandıramazsın.)
Cuğaramdan derin bir nefes çekerek ekrana boş boş baktım ve acaba ne yazsam diye düşündüm.

Birleşmiş Milletler'in gazıyla 2003'den beri 11 Aralık, Uluslar arası Dağ Günü olarak kutlanıyormuş. Nasıl kutlasam ya da böyle skindirik bir gün için BM'ye nasıl hakaret etsem diye kımıl kımıl düşünüyorum gardaş.

Bir şey soracağım. Bu avrupa üretimi otorların ( özellikle Triumph ) motorların gürültülü ve titreşimli çalıştığı ile ilgili söylemler duyuyorum.
Hatta bu Youtuber Nuri Bey'in de tiger 1200 incelemesinde aynı şeyden bahsetmişti. O "çatara patara" falan demişti. Var mıdır böyle bir durum?
Japonlar çok daha pürüzsüz ve ejnebilerin deyimiyle" smooth" mu çalışıyor? Yoksa bu da bir tür önyargı mıdır?

Motosikleti
K 1600 GTL
Bir şey soracağım. Bu avrupa üretimi otorların ( özellikle Triumph ) motorların gürültülü ve titreşimli çalıştığı ile ilgili söylemler duyuyorum.
Hatta bu Youtuber Nuri Bey'in de tiger 1200 incelemesinde aynı şeyden bahsetmişti. O "çatara patara" falan demişti. Var mıdır böyle bir durum?
Japonlar çok daha pürüzsüz ve ejnebilerin deyimiyle" smooth" mu çalışıyor? Yoksa bu da bir tür önyargı mıdır?
Çatara patara dediği egzozdan gelen güzel ses... 1200 tiger da belli devirlerde titreşim hissedersin ama yolda rahatsız etmez yada bir yerlerini uyuşturmaz.....

Japonlardan başka sıralı 4 silindir motor kullanan pek kalmadığı için o dikiş makinası gibi temiz çalışma hissi yok çoğu Avrupalı motorda. Bu tamamen motorun dizilimi ve ateşleme sırası tercihi / krank yapısı tercihi ile oluşan bir durum.
Yalnız K1600 de Avrupalı, eski K1300 de. Onlar nolacak? Üstünde 1 euro duran bloklar bunlar =))

Türk youtube kanallarında söylenen hiç bir şeyi olduğu gibi doğru kabul etmeyiniz. Sıralı 4 müthiş titreşimsiz diye gezen varlıklar sonuçta...
(çapılacak laflara peşin yanıt: evet)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar