- Motosikleti
- Ns200 15"
Hondacıyım emme Yamahacıyım da aynı zamanda.
Yorumu yazan arkadaşın eline sağlık.Bu yorumu okuduktan sonra daha da çok çekiniyorum
Paramla rezil olmak istemiyorum…
Bu amca bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamadım. Bizim mahalledeki Honda servisinde görmüştüm galiba. Eski bir cg si vardı sanırım.
Nur yüzlü bir amca. Ama Honda değil CZ biniyordu...Bu amca bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamadım. Bizim mahalledeki Honda servisinde görmüştüm galiba. Eski bir cg si vardı sanırım.
Abicim saçtan sakaldan adamın yüzünü göremiyoruz ki nur yüzlü mi değil mi bilelim. . Oralarda berber mi yoktu neydi.Nur yüzlü bir amca. Ama Honda değil CZ biniyordu...
![]()
Bu da onun TR şubesiAbicim saçtan sakaldan adamın yüzünü göremiyoruz ki nur yüzlü mi değil mi bilelim. . Oralarda berber mi yoktu neydi.
Yaw Tommmydost proletaryanın kedisi bu mudur yawww? Sen Davut Ağabey'i nasıl buna benzetirsin yawww. Olsa olsa tekirdir yaww
Cuğaramdan derin bir nefes çekerek ekrana boş boş baktım ve acaba ne yazsam diye düşündüm.Yaw Tommmydost proletaryanın kedisi bu mudur yawww? Sen Davut Ağabey'i nasıl buna benzetirsin yawww. Olsa olsa tekirdir yaww
Sen hangi fraksiyondansın?
(Mahsun J. izlememişsen yazdıklarımı anlamlandıramazsın.)
Yaw Tommmydost proletaryanın kedisi bu mudur yawww?
Sen Davut Ağabey'i nasıl buna benzetirsin yawww. Olsa olsa tekirdir yaww
Sen hangi fraksiyondansın?![]()
Çatara patara dediği egzozdan gelen güzel ses... 1200 tiger da belli devirlerde titreşim hissedersin ama yolda rahatsız etmez yada bir yerlerini uyuşturmaz.....Bir şey soracağım. Bu avrupa üretimi otorların ( özellikle Triumph ) motorların gürültülü ve titreşimli çalıştığı ile ilgili söylemler duyuyorum.
Hatta bu Youtuber Nuri Bey'in de tiger 1200 incelemesinde aynı şeyden bahsetmişti. O "çatara patara" falan demişti. Var mıdır böyle bir durum?
Japonlar çok daha pürüzsüz ve ejnebilerin deyimiyle" smooth" mu çalışıyor? Yoksa bu da bir tür önyargı mıdır?
Bir şey soracağım. Bu avrupa üretimi otorların ( özellikle Triumph ) motorların gürültülü ve titreşimli çalıştığı ile ilgili söylemler duyuyorum.
Hatta bu Youtuber Nuri Bey'in de tiger 1200 incelemesinde aynı şeyden bahsetmişti. O "çatara patara" falan demişti. Var mıdır böyle bir durum?
Japonlar çok daha pürüzsüz ve ejnebilerin deyimiyle" smooth" mu çalışıyor? Yoksa bu da bir tür önyargı mıdır?
Sıralı 6 veya yatay 6 hariç yalan titreşimsizlik....
Türk youtube kanallarında söylenen hiç bir şeyi olduğu gibi doğru kabul etmeyiniz. Sıralı 4 müthiş titreşimsiz diye gezen varlıklar sonuçta...
(çapılacak laflara peşin yanıt: evet)
Çatara patara dediği egzozdan gelen güzel ses... 1200 tiger da belli devirlerde titreşim hissedersin ama yolda rahatsız etmez yada bir yerlerini uyuşturmaz.....
Takara tukara demiş...
7:18 den sonra söylüyor. İzleyebilirsiniz.
Peki dedikleri doğru mu?Takara tukara demiş...![]()