Büyük İkramiye bana çıkarsa ...... :)

Oo hazir hortlamisken
Bitane hp4 birtanecik lamborghini tanidigim tum akrabalarima 50 bin lira gerisinede hondaya falan ortaklik teklif ederdim heralde, ileride nasil olsa biticek o para simdiden totoyu garanti edek :p

ilk işim motoru bırakmak olur o kadar zengin adamın 1 yolcu (2.5 lira )fazla almak için ani manevra yapan dolmuşun altında kalması uygun olmaz

şaka len şaka pist kapatırım amk :queen:

öncelikle büyük ikramiye çıkınca saklanan insanlar var ya ben aksine saklanmam tv lerde boy boy reklam yapardım
paranın tek kuruşuna dokunmadan dağıtırım işi yalan olur ama 5 te 1 i için tv lerden taksim meydanında helikopterle dağıtırım diyerek reklam yapar, paraları demir 1 milyon yaparak çuval çuval millete dağıtırdım :) fakirler ölsün porsche dan selamlar hahahahah
diğer 5 te 1 için tekne, alkol, uyuşturucu , değişik ülkelerden güzelller mesela eskimo, kızılderili , aborjin :) dünya tatili
diğer 5 te 1 ile marmaris selimiye civarlarında camping olarak kullanılacak büyük bir arazi full eğlence bungalov filan
kalan parayla işte ev, araba, motor v.b

arada motor farkındalığı ile alakalı reklamlara ciddi bütçe ayırırdım

öncelikle büyük ikramiye çıkınca saklanan insanlar var ya ben aksine saklanmam tv lerde boy boy reklam yapardım
paranın tek kuruşuna dokunmadan dağıtırım işi yalan olur ama 5 te 1 i için tv lerden taksim meydanında helikopterle dağıtırım diyerek reklam yapar, paraları demir 1 milyon yaparak çuval çuval millete dağıtırdım :) fakirler ölsün porsche dan selamlar hahahahah
diğer 5 te 1 için tekne, alkol, uyuşturucu , değişik ülkelerden güzelller mesela eskimo, kızılderili , aborjin :) dünya tatili
diğer 5 te 1 ile marmaris selimiye civarlarında camping olarak kullanılacak büyük bir arazi full eğlence bungalov filan
kalan parayla işte ev, araba, motor v.b

arada motor farkındalığı ile alakalı reklamlara ciddi bütçe ayırırdım

Oo kafalar ayni, sana cikarsa gor beni :D

DKN

bir kenara koyar normal yaşantıma hiç çıkmamış gibi devam ederdim

hiç boşuna almayın kesin bana çıkacak dediydi bir arkadaş motorsiklet çekilişinde, ciddi ciddi söylüyor sandım,
peher tşk geçiyormuş soradan anladım, baya düşündüm yani acaba torpil felanmı dönüyor arkada felan.. okadar ciddiye aldıydım.. :)))

evet şimdide diyorumki boşuna almayın bana çıkacak..

DKN

hiç boşuna almayın kesin bana çıkacak dediydi bir arkadaş motorsiklet çekilişinde, ciddi ciddi söylüyor sandım,
peher tşk geçiyormuş soradan anladım, baya düşündüm yani acaba torpil felanmı dönüyor arkada felan.. okadar ciddiye aldıydım.. :)))

evet şimdide diyorumki boşuna almayın bana çıkacak..

:mrgreen: bende ilk kebap geçtiğimde bir arkadaş nasıl yani demişti:) herkes bilet alacağı parayı ortaya atsında toplu halde tombala çekelim. birimiz 125 cc sahibi olur

o kadar para bana çıksaaaaaa.......

tumblr_mce767KTtk1rwxs41.jpg

Gecen sene yazdigim yorum hala gecerli. Umut fakirin ekmegi umar ha umar umar :)

Herhalde en güzeli çalışmak, para kazanmak zorunda olmamak. Sırt çantamı alır ülke ülke gezerdim. En güzeli de ateş pahası ekipmanları gözümü kırpmadan alırdım.

(Bunu diyen adamın haftaya 7 tane final sınavı var ve çalışması gerek. Hayaller paris hayatlar muş :) )

Hawaii'de beyaz kumların üzerine uzanıp, bir yandan mevye yediren kızlardan meyve yer iken, diğer yandan hindistan cevizi kabuğu içerisinde özenle hazırlanmış olan tropikal içimi pipet yardımı ile içiyor olurdum. Cuvk cuvk cuvk cvuk diye. :bounce:

Arsa alır villamı dikerim. Dizaynı vs herşeyi bana ait. Güzelinden bi m3 kütletirim bi de s1000rr. Eşime de bi mini. Kalan parayla Kendi sektörümde kendi işimi yaparım. Veya ticaretle uğraşırım vs vs Hayal çok :p Aldım çeyrek biletimi

O kadar paramda olsa ne alsam diye sorar en az yakan motoru tercih ederdim. (Ruhum fakir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar