Ya yunus abi ne zamandır mesajlarına bakıyorum işin gücün trol hahahaha![]()
öncelikle büyük ikramiye çıkınca saklanan insanlar var ya ben aksine saklanmam tv lerde boy boy reklam yapardım
paranın tek kuruşuna dokunmadan dağıtırım işi yalan olur ama 5 te 1 i için tv lerden taksim meydanında helikopterle dağıtırım diyerek reklam yapar, paraları demir 1 milyon yaparak çuval çuval millete dağıtırdımfakirler ölsün porsche dan selamlar hahahahah
diğer 5 te 1 için tekne, alkol, uyuşturucu , değişik ülkelerden güzelller mesela eskimo, kızılderili , aborjindünya tatili
diğer 5 te 1 ile marmaris selimiye civarlarında camping olarak kullanılacak büyük bir arazi full eğlence bungalov filan
kalan parayla işte ev, araba, motor v.b
arada motor farkındalığı ile alakalı reklamlara ciddi bütçe ayırırdım
Abi hoooortlattın konuyu memnun musun ?Çoh ayıb. Önümüzdeki 2 hafta boyunca ülkede sürekli dönecek olan muhabbeti hazırlamış paket etmiş önünüze sunmuşum.
Yaranamadım arkadaş![]()
hiç boşuna almayın kesin bana çıkacak dediydi bir arkadaş motorsiklet çekilişinde, ciddi ciddi söylüyor sandım,
peher tşk geçiyormuş soradan anladım, baya düşündüm yani acaba torpil felanmı dönüyor arkada felan.. okadar ciddiye aldıydım..))
evet şimdide diyorumki boşuna almayın bana çıkacak..
Herhalde en güzeli çalışmak, para kazanmak zorunda olmamak. Sırt çantamı alır ülke ülke gezerdim. En güzeli de ateş pahası ekipmanları gözümü kırpmadan alırdım.
(Bunu diyen adamın haftaya 7 tane final sınavı var ve çalışması gerek. Hayaller paris hayatlar muş)
Gecen sene yazdigim yorum hala gecerli. Umut fakirin ekmegi umar ha umar umar![]()