Büyük beden kask

Merhaba abilerim ben daha yeniyim motorsiklet işinde ehliyet sınavına 1 hafta gibi az bir süre kaldı ve ben kafama olan herhangi bir kask bulamadım baktım bedenim 3xl olucak gibi duruyor ya aslında alıcağım motor honda crf250l ama ona uygun kask xxl ls2 de buldum ama oda olmadı kafamı aşırı derecede sıktı hatta canım acıdı bana lütfen kask bulmamda yardımcı olun hafiften yüzüm etlide kafam büyük yani sınava giremicem kask yok artık enduro-cross kask bulmayı geçtim kafama olan bir kask bakmaya çalışıyorum bana büyük beden kask önerirmisiniz

Merhaba dostum. Kafanın ölçüsünü alıp buraya yazarsan işin çok daha hızlı çözülecektir. Şu videoyu da izlemeni tavsiye ederim. Doğru kask bedenini seçmende yardımcı olacaktır.

Merhaba,her markanın kalıbı farklı.benim tam kapalı kaskım(shark)xl çene acılır kaskım(grex)xxl beden.dolayısı ile farklı markaları denemeni öneririm.
Araştırma safhasında bir satıcı lazer marka kaskların kalıbının büyük olduğunu söylemişti,bu markaya bakabilirsin,grex'in xxl bedeni de büyük âmâ mutlaka deneyerek almak lazım.

Son düzenleme:
O ölçü olayı hikaye. Her kafa şekli ve her kask tipi farklı. Türkiyede pek 3xl seçeneği yok. İstanbul hasanpaşada bile bir tek Suomy 3xl bulabilirsin o büyük ihtimalle olur ama onlarda eski üretim olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar