- Konu Yazar
Geçenlerde yine bunun kazasını konuşuyorduk buyrun size ikincisi
İnan ikinci cümlen gerçekleşse üzülmem herhalde.Bu apla bu işi bıraksın... Ölür bir gün bu..
Birinin de başını yakar..
Abi ben biraz instagram hesabına baktım da bu abla harbiden normal değilAraba sürücüsü mal, hanım kızımız daha da mal. Bu kızcağızın yolda yürümeyi başarıyor olması bile mucize.
Ayni kiyafeti giyip oyle egilsen seninkiler de boyle gorunebilir.
Kesinlikle normal degil. Tamamen takipci kasiyor. Hayir duzgun surup gene takipci kassin ama yarim bir gun pacayi kurtaramayacak bu surusle.
Video sanırım ihlal yemiş göremeyenler için buradan atıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi ben biraz instagram hesabına baktım da bu abla harbiden normal değil![]()
Benim aldığım deri montun beyazı varmış kızdaAyni kiyafeti giyip oyle egilsen seninkiler de boyle gorunebilir.
Yine de yapma bence.
Takipci ugruna olup gidecek. Yazık valla acıyorum bunların haline.Kesinlikle normal degil. Tamamen takipci kasiyor. Hayir duzgun surup gene takipci kassin ama yarim bir gun pacayi kurtaramayacak bu surusle.
R25 sevgisi: ortakBenim aldığım deri montun beyazı varmış kızda![]()
Tercih meselesi. Instagramda baya bi insan yazmis "egitim al, boyle surulmez, her zaman bu kadar sansli olamazsin" diye. Sallamamis. Kendini sallamayani neden sallayayim ki.Takipci ugruna olup gidecek. Yazık valla acıyorum bunların haline.
Kim demiş türkler çok gergin diyeheh lan sen paylaşmasan ben atıcaktımbu kız şu an trafikteki motor sürücülerinin %90'ını %100 haklı bir şekilde temsil ediyor aq ya.. kız erkek fark etmez
yaptığı kazaya bak, araba 90'la geliyor, arabanın gözlerinin içine bakıyor sanki zamanı mekanı bükecek aq salağı arabayı durduracak falan. neye bakıyon ya sığır mısın? kilitlenmiş hedefe kendisini meyve suyu zannediyor.. aptal karı..