Buyrun part 2 sizlerle

Motosikleti
Triumph Trident 660
20033bd6e052a0fb4757a194c9d1fa76.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Araba sürücüsü mal, hanım kızımız daha da mal. Bu kızcağızın yolda yürümeyi başarıyor olması bile mucize.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ayni kiyafeti giyip oyle egilsen seninkiler de boyle gorunebilir.
Yine de yapma bence😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Video sanırım ihlal yemiş göremeyenler için buradan atıyorum

Abi ben biraz instagram hesabına baktım da bu abla harbiden normal değil :D
Kesinlikle normal degil. Tamamen takipci kasiyor. Hayir duzgun surup gene takipci kassin ama yarim bir gun pacayi kurtaramayacak bu surusle.
Not: neden ikinci el r25 alinmazin kaniti bu.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Benim aldığım deri montun beyazı varmış kızda 🤭
R25 sevgisi: ortak
Mont: ortak
Baska ne var ortak?
😂😂😂

Takipci ugruna olup gidecek. Yazık valla acıyorum bunların haline.
Tercih meselesi. Instagramda baya bi insan yazmis "egitim al, boyle surulmez, her zaman bu kadar sansli olamazsin" diye. Sallamamis. Kendini sallamayani neden sallayayim ki.

heh lan sen paylaşmasan ben atıcaktım :D bu kız şu an trafikteki motor sürücülerinin %90'ını %100 haklı bir şekilde temsil ediyor aq ya.. kız erkek fark etmez :D yaptığı kazaya bak, araba 90'la geliyor, arabanın gözlerinin içine bakıyor sanki zamanı mekanı bükecek aq salağı arabayı durduracak falan. neye bakıyon ya sığır mısın? kilitlenmiş hedefe kendisini meyve suyu zannediyor.. aptal karı..

heh lan sen paylaşmasan ben atıcaktım :D bu kız şu an trafikteki motor sürücülerinin %90'ını %100 haklı bir şekilde temsil ediyor aq ya.. kız erkek fark etmez :D yaptığı kazaya bak, araba 90'la geliyor, arabanın gözlerinin içine bakıyor sanki zamanı mekanı bükecek aq salağı arabayı durduracak falan. neye bakıyon ya sığır mısın? kilitlenmiş hedefe kendisini meyve suyu zannediyor.. aptal karı..
Kim demiş türkler çok gergin diye :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar