Merhabalar enes ben bursada yaşıyorum whatsapp grubuna eklerseniz sevinirim. 05396621318
Enes merhaba.
Gruba ekledim.
Hoş geldin aramıza.
Merhabalar enes ben bursada yaşıyorum whatsapp grubuna eklerseniz sevinirim. 05396621318
Merhabalar,
Okan ben Bursadan. Whatsapp gurubunuza bende katılmak isterim.
0542 577 12 62
Selamlar, İsmim Tayfun.
Bu hafta içinde bir Yamaha R25 alarak aranıza katılmaya niyetliyim.
Perşembe günü Bursa içinde ikinci el bir motosiklete bakmaya gideceğim fakat motosikletten çok anlamam. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, perşembe günü istediği yerden alıp motosiklete bakıp, çay kahve yemek ne isterse ısmarlayıp istediği yere bırakabilirim. Veya bildiğiniz, bu işlerden anlayan bir usta varsa, adresini verebilirseniz motoru ona da gösterebilirim.
merhabalar yeni gördüm bursa grubunu. whatsapp grubuna alır mısınız 5538702875
Arkadaşlar hoş geldiniz. Nacizane düşüncem watsapp için tel numaralarınızı (Apices) e özel mesajla atarsanız daha sağlıklı olur.Art niyetli insanları sizden uzak tutmak için bu güvenli yoldur. Aynı zamanda isim ve motor bilginizide paylaşırsanız gezilerde turu düzenliyecek kişilere fikir vermiş olursunuz.
Motorumu sattım bu arada yeni motorumu alana kadar bir süre sizlerden uzak kalıcam saygılarımla.![]()
Merhaba Bursa Mt. Şu ilan numarasındaki motosiklet hakkında bilgisi olan var mı aranızda? İlan no:321331945
Merhaba.
Şahsen bir bilgim yok, belki bilgisi olan çıkabilir.
Dış görünüş olarak motor çok güzel ve temiz görünüyor.
Evet temiz görünüyor. Ama satıcı biraz tuhaf. Plaka ve şase numarası istediğim de napıcan onları ben zaten sıfır aldım vs dedi. İster istemez şüphelendim bende
Evet temiz görünüyor. Ama satıcı biraz tuhaf. Plaka ve şase numarası istediğim de napıcan onları ben zaten sıfır aldım vs dedi. İster istemez şüphelendim bende
Merkeze yakın olsaydı ben yardım etmek isterdimde malesef iznik uzak kalıyor.
Satıcı ilgisiz ve içinize sinmiyorsa hiç bulaşmayın derim, Adanada olduğunuzu var sayarak 800 km yolu geldikten sonra hüsranla karşılaşmak peşinden cinnet getirir![]()
abiler size bir sorum var bursadaki polisler çevirdiğinde a1 a2 veya a ehliyetli mi diye ayrıntılı kontrol ediyorlar mı yoksa sadece formalite icabı mı kontrol ediyorlar ? sormamdaki amaç a2 ehliyetim var ve 48 beygirden yüksek bir motor alsam ceza yeme olasılığı var mı ?