[Bursa - MT]

Arkadaşlar Günaydın... Elimde hiç kullanılmamış sıfır vaziyette Lifan Emisol orijinal lastikler var. İhtiyacı olan bir arkadaş varsa özellikle öğrenci kardeşlerime ücretsiz vereceğim. İlgilenirseniz ÖM atabilirsiniz....

bursa için güzel tur planı varmı ? mesela yalova teşvikiye köyü delmece yaylası inegöl oylat vs

Yenişehir tuzda tavuk
Göbel de kokoreç
Oylat mangal
Karacabey boğazı balık
Kocayayla mangal
Suuçtu, su sıçradı vb birçok şelale
Gölyazı mangal
Uludağ mangal
Bırakfakı ve o tarafta baraj gölü ve alabalık tesisleri
Trilyede balık
Teşvikiyede pide
Tavşanlı erkeç güveci
Orhaneli sadağı kanyonu, aslanlı kaplıcaları ve kuzu çevirme
Daha çok var aklıma gelenler bunlar bunları gezebilirsin

Günaydın arkadaşlar telefon değiştirdim whatsapp kullanamıyorum şuan . bir kaska ihtiyacım var 5-10 günlük kullanmadığınız bir kask var ise talibim yeni işe başladım motorla gidip geliyorum

Arkadaşlar herkese merhaba, ben Gürol
541 24 00 319 telefon numaram. Gemlikte yaşıyorum. Whatsapp grubuna alma imkanınız var mı?

Son düzenleme:
14 MAYIS SAPANCA GEZİSİ

14 mayıs sapancaya gitmeyi düşünüyoruz. katılmak isteyen arkadaşlar post altına kendini ekleyebilir yada buluşma için oluşturduğumuz whatsapp grubu için özelden numarasını verebilirler.

1-kemal
2-serkan
3-mete
4-ozan
5-ilker
6-burak

Son düzenleme:
Çalışabileceğim boş alan gerekiyor bana, Nilüfer ilçesindeyim. Bildiğiniz bir yer var ise yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Selamın aleyküm ismim niyazi yamaha ybr 125 motosikletim var bende aranıza katılmak isterim

Aleyküm selam, hoş geldiniz.

Özelden telefon numaranızı atarsanız, whatsapp grubuna ekleyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Çalışabileceğim boş alan gerekiyor bana, Nilüfer ilçesindeyim. Bildiğiniz bir yer var ise yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

Nilüferde kapalı pazar alanları var, buralarda çalışabilirsiniz. Örneğin Gazi caddesine yakın, cuma ve çarşamba pazarlarının kurulduğu yer.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-432268408/detay/

Motosikletim satılıktır arkadaşlar.

Şu an için bir gezi planı yok. Ramazan ayı içinde genelde pek gezi organizasyonu olmuyor.

17 Haziran Cumartesi günü Bursa Ceketciler Otomotiv Suzuki test sürüş gününden bir kaç derleme video.
2017 V-Strom'u test ettim, her bir kuruşu hak eden motosiklet. Keşke ülkemize daha düşük fiyatlarla giriş yapılsa da alma imkanına sahip olabilsek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar