[Bursa - MT]

Arkadaslar saat 12 gıbı Kurşunlu Köy iskelesinde , balık tutmaya gıdıcez ben ve artcım , kurşunda yazlıkda olanlar varsa vakitleri varsa buyursunlar gelsınler , sabah 7 ye kadar oradayız Allah ızın verırse

Saat 10 çıkışlı küçükkumla yolculuğu yapıcam gelmek istiyenler tofaş fabrika önünde bekleyebilir :bounce:

Selam arkadaşlar iftardan sonra buluştuğunuz bi cafe varmı yada şehir turu atıyormusunuz??
Eskiden sıkça yapılırdı, fakat bu aralar yapılamıyor.:pale: Yoğun çalışma temposu toplanmaları engelliyor. Gece buluşmalarından sonra keyif turları yapılır genelde. Yazılanları takip et olanlara katılırsın. Ama ramazan birmeden biraz zor gibi:mrgreen:

trr

Coskun Abi yarin aksamki iftar planinda bir degisiklik yok degilmi? Birde yer tam olarak nerde?

Memduhb ne yaptin hocam ciktinmi gollere? Pazar cikicam diyordun?

Coskun Abi yarin aksamki iftar planinda bir degisiklik yok degilmi? Birde yer tam olarak nerde?

Bende şimdi onu diyecektim. Kontenjandaki doluluktan dolayı 25 temmuz Perşembeye yer ayırttım. Mekan Tofaş fabrika girişi yanından. Toplanma yerimiz kent meydanı önü olsunki oradan beraber hareket edebilelim. Saat 19:30 da KENT MEYDANINDA toplanalım.

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Bu arada telefonum 05549073383. Bi aksilik çıkarsa ki inşallah olmaz iletişime geçebiliriz bu numaradan.

iş yoğunluğundan dolayı çıkamadım pazar dahil her gün mesai yapıyorum bi aksılık cıkmazsa bu pazar cıkacam :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Bende şimdi onu diyecektim. Kontenjandaki doluluktan dolayı 25 temmuz Perşembeye yer ayırttım. Mekan Tofaş fabrika girişi yanından. Toplanma yerimiz kent meydanı önü olsunki oradan beraber hareket edebilelim. Saat 19:30 da KENT MEYDANINDA toplanalım.

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Bu arada telefonum 05549073383. Bi aksilik çıkarsa ki inşallah olmaz iletişime geçebiliriz bu numaradan.

anlaşıldı kaptan peşembe günü 19:30 da kent meydanındayım :)

trr

Abi ben persembe aksam %99 katilamiyacagim. Sonra soz verdi gelmedi uckagitci demeyin. Bugun icin musaittim.. Size afiyet olsun.

Abi ben persembe aksam %99 katilamiyacagim. Sonra soz verdi gelmedi uckagitci demeyin. Bugun icin musaittim.. Size afiyet olsun.
Tamam doktor, kusura kalma. Listeye eklenenler çıkanlar olduğundan cumadan ayırtılması gereken yeri pazartesi ayırtınca yer bulamadık. Tarih değişikliğinin nedenide bu.

katılmak isterdim fakat şeker hastası olduğum için oruç tutamıyorum ve 3 gündür sadece domates salatalık yiyebiliyorum şekerim azdı bu aralar malesef.

:bounce:Çaktırmazsın su içerekten ziyafete başlarsın...:wiinkk:

:bounce:Buda bizim 100 kişilik kamplı iftar Uludağ muhabbetinin sönmüş ateşi ve sabahı,darısı Mt'nin başına,savura kadar gezmelisinden...:cat:

[/COLOR]:bounce:Güncelleme::cat:

25-07-2013 Çarşamba Tofaş Sosyal Tesisleri iftar Programı(Bu akşam)
Buluşma Yeri:Kent Meydanı 19:30

1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6- trr ( Mahmut )
7- Memduh + 1
8-Ayku Deliorman
9-Pınar Onat

(kardeş menüde sıkıntı olmaz değilmi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar