[Bursa - MT]

trr

memduhb özel yerine burdan paylaşıyım , başka gitmek isteyen olursa bakabilsin dedim :)

https://docs.google.com/file/d/0B6BxV6q4EgcZemVHUjlBdGVIZWc/edit?usp=sharing

arkadaşlar 250cc'ye geçmeyi düşünüyorum ne almalıyım yardım edebilir misiniz? 5.000 lira civarı param olabilir diye düşünüyorum. ikinci el alıcam yine. aslında sıfır almak isterdim ama işte malum para durumları... cbf 150 diyordum ama baktım ben sürekli uzun yol yapıyorum ve öyle 80le yavaş yavaş git durumu bana uymuyor dedim cbf alıp zorluycağıma 250cc 'lik bir motor alayım tadında gitsin. kamyonlar otobüsler beni sollayınca rahat edemiyorum.

arkadaşlar 250cc'ye geçmeyi düşünüyorum ne almalıyım yardım edebilir misiniz? 5.000 lira civarı param olabilir diye düşünüyorum. ikinci el alıcam yine. aslında sıfır almak isterdim ama işte malum para durumları... cbf 150 diyordum ama baktım ben sürekli uzun yol yapıyorum ve öyle 80le yavaş yavaş git durumu bana uymuyor dedim cbf alıp zorluycağıma 250cc 'lik bir motor alayım tadında gitsin. kamyonlar otobüsler beni sollayınca rahat edemiyorum.

Al bitane CBR 250 hem gazı açtımı gitmem demiyor hemde az yakıyor.

Cıbır tam bu işlik birde 3'lü çanta sistemi yaptımmı uzun yolda tadından yenmez :D vfr yavrusu :)

teşekkürler ben de cbr 250 tavsiye ediceğinizi düşünmüştüm. forumdan umut satılığa çıkardı sanırım motorunu bir konuşayım bakalım onunla ne diyor

memduhb özel yerine burdan paylaşıyım , başka gitmek isteyen olursa bakabilsin dedim :)

https://docs.google.com/file/d/0B6BxV6q4EgcZemVHUjlBdGVIZWc/edit?usp=sharing

eyvallah dostum bi aksılık cıkmazsa pazar günü oraya gitmeyi düşünüyroum yardımın için sağol

Umut motoru bugün sattı galiba işe giderken görmüştüm ,aradım telden izmite gidiyordu motoru vermeye .

İftar yemeğimizden :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Hayırlı Ramazan lar, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin :cat:

Ramazan başından buyana planladığım fakat doluluktan, fırsat ve yer bulamadığımdan dolayı bir türlü yapamadığımız iftar organizasyonumuzu, 24 Temmuz Çarşamba'ya organize etmiş bulunmaktayım. Yer TOFAŞ sosyal tesisleri. Müsait olan gelebilecek arkadaşlar listenin altına isimlerini eklesinler. Menü sağlam, fiyat iyi. Merak edenlere menüyü ve fiyatı özelden yazarım. Yanlıııız, Cuma 21:00 a kadar bildirmeniz gerekli ki, sayıyı bildireyim bende.

1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak ve Eşi Faruk Bey
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6-

Selam arkadaşlar yeni aldığım cbr 125 le hafta sonu gezilerine katılmak istiyorum. Bu hafta sonu gezi planı varmı acaba?

Selam arkadaşlar yeni aldığım cbr 125 le hafta sonu gezilerine katılmak istiyorum. Bu hafta sonu gezi planı varmı acaba?
Hoşgeldin aramıza. Hafta sonu ile ilgili herhangibir plan yapılmadı henüz. Takip edersen sayfadan olursa katılırsın. Fakat ramazan dolayısıyla olmama ihtimali ağır basıyor.

Ramazan başından buyana planladığım fakat doluluktan, fırsat ve yer bulamadığımdan dolayı bir türlü yapamadığımız iftar organizasyonumuzu, 24 Temmuz Çarşamba'ya organize etmiş bulunmaktayım. Yer TOFAŞ sosyal tesisleri. Müsait olan gelebilecek arkadaşlar listenin altına isimlerini eklesinler. Menü sağlam, fiyat iyi. Merak edenlere menüyü ve fiyatı özelden yazarım. Yanlıııız, Cuma 21:00 a kadar bildirmeniz gerekli ki, sayıyı bildireyim bende.
1- Coşkun +1
2- Nevin Tunçak ve Eşi Faruk Bey
3- Zekeriya
4- Seçkin
5- Gökhan 16cbr
6- trr ( Mahmut )
7- Memduh + 1

katılmak isterdim fakat şeker hastası olduğum için oruç tutamıyorum ve 3 gündür sadece domates salatalık yiyebiliyorum şekerim azdı bu aralar malesef.

Cumartesi günü Bursa Çıkışlı Susurluk varışlı bir mini tura çıkıyorum. Genelde düzergahım köylerden olacağından manzarası bol olucak. Çıkışım 9:30 varışımda tahmini 17:00 gibi olucak. Km yapmak isteyen arkadaşlar davetlimdir. Ortalama 250 km civarında yol yapacağım. Gelecek olan varsa buluşma noktası ayarlayayım.

Cumartesi günü Bursa Çıkışlı Susurluk varışlı bir mini tura çıkıyorum. Genelde düzergahım köylerden olacağından manzarası bol olucak. Çıkışım 9:30 varışımda tahmini 17:00 gibi olucak. Km yapmak isteyen arkadaşlar davetlimdir. Ortalama 250 km civarında yol yapacağım. Gelecek olan varsa buluşma noktası ayarlayayım.

Şu an iş durumum belli değil, ancak sen yine de bir yer belirle ve buraya yaz. Gelecek olursam o saate kadar kesin o noktaya gelmiş olurum, olmazsa sen yine yalnız gidersin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar