arkadaşlar 250cc'ye geçmeyi düşünüyorum ne almalıyım yardım edebilir misiniz? 5.000 lira civarı param olabilir diye düşünüyorum. ikinci el alıcam yine. aslında sıfır almak isterdim ama işte malum para durumları... cbf 150 diyordum ama baktım ben sürekli uzun yol yapıyorum ve öyle 80le yavaş yavaş git durumu bana uymuyor dedim cbf alıp zorluycağıma 250cc 'lik bir motor alayım tadında gitsin. kamyonlar otobüsler beni sollayınca rahat edemiyorum.
memduhb özel yerine burdan paylaşıyım , başka gitmek isteyen olursa bakabilsin dedim
https://docs.google.com/file/d/0B6BxV6q4EgcZemVHUjlBdGVIZWc/edit?usp=sharing
Hoşgeldin aramıza. Hafta sonu ile ilgili herhangibir plan yapılmadı henüz. Takip edersen sayfadan olursa katılırsın. Fakat ramazan dolayısıyla olmama ihtimali ağır basıyor.Selam arkadaşlar yeni aldığım cbr 125 le hafta sonu gezilerine katılmak istiyorum. Bu hafta sonu gezi planı varmı acaba?
katılmak isterdim fakat şeker hastası olduğum için oruç tutamıyorum ve 3 gündür sadece domates salatalık yiyebiliyorum şekerim azdı bu aralar malesef.
katılmak isterdim fakat şeker hastası olduğum için oruç tutamıyorum ve 3 gündür sadece domates salatalık yiyebiliyorum şekerim azdı bu aralar malesef.
20.07.2013 Cumartesi İnegöl de İftar yapmak isteyen var mı :bounce:
Cumartesi günü Bursa Çıkışlı Susurluk varışlı bir mini tura çıkıyorum. Genelde düzergahım köylerden olacağından manzarası bol olucak. Çıkışım 9:30 varışımda tahmini 17:00 gibi olucak. Km yapmak isteyen arkadaşlar davetlimdir. Ortalama 250 km civarında yol yapacağım. Gelecek olan varsa buluşma noktası ayarlayayım.