motosikletimde takılı olan arazi tipi lastikleri asfalt türü lastiklerle değiştirmek istediğimden lastikler satılıktır. 90-90 18 irc dişli lastik ilgilenen var sa özel mesaj atabilir
salcano wolf'e olur mu ki o lastikler
haklısın bıkac kişi cıkıp kamp yapmak lazım aslında dik yolların bı defa resmını cekmeye kalktım motoru yan sehpaya aldım tam cekecektım eğimden dolayı motor sehpadan kayıp yine yere düştüMemduh gecmis olsun hocam. Keske ciktigin Alacam yolundan inseymissin.. Aslinda hazir o kadar cikmislen 1 gece konaklamak lazim orda. Manzaralarda guzel.. Dik yollari gormedik ama.
Merhabalar. Dün bursada gezmediğim yer kalmadı , agv satan yer bulamadım . Bursada agv satan bildiğiniz yer var mı ?
Sakata gelmiyelim memduh. Kamp işi bana orada tehlikeli gibi geldi. Mazallah karşımıza boz ayı dahada kötüsü kutup ayısı çıkmasın.haklısın bıkac kişi cıkıp kamp yapmak lazım aslında dik yolların bı defa resmını cekmeye kalktım motoru yan sehpaya aldım tam cekecektım eğimden dolayı motor sehpadan kayıp yine yere düştü![]()
Sakata gelmiyelim memduh. Kamp işi bana orada tehlikeli gibi geldi. Mazallah karşımıza boz ayı dahada kötüsü kutup ayısı çıkmasın.
Sakata gelmiyelim memduh. Kamp işi bana orada tehlikeli gibi geldi. Mazallah karşımıza boz ayı dahada kötüsü kutup ayısı çıkmasın.
Bebelerle uğraşıyoruz. Sallama koyver gitsin. Zaten yeni üyeymiş ve belli etmiş kendini.Tek suçum kafana kask tak dememdiadıma konu açılmış oldu ... Birde şimdi mesaj geldi , bende uyarı almışım
![]()
Evet , malesefBebelerle uğraşıyoruz. Sallama koyver gitsin. Zaten yeni üyeymiş ve belli etmiş kendini.