Salcano Wolf 125

Bu motor ybr nin aynısı değil mi??? Salcano Wolf 125

İnternette dolaşırken bu motora rastladım ve öğrendiğime göre yamaha fabrikasında üretiliyormuş(ne kadar doğru bilmiyorum) genel bakıştada ybr 125 e birçok benzer yanı var aramızda bu motoru kullanan veya da hakkında bilgisi olan var mıdır?
Parça olarak ybr olduğuna neredeyse eminim ama montaj yamaha fabrikasında değilse aynı kaliteyi sergilemez diye düşünüyorum evet bilgileriniz lütfen:p
Fiyat olarakta kendi sitesinde 2715tl ama sahibinden de 2350 tl ye bir link buldum.

http://www.sahibinden.com/ersoy_motorsiklette_indirim_gunleri-08WQQaXQQ12441426WQQpXQQdisplayitem

43.jpg

MOTOR KAPASİTESİ : 124cc

ARAÇ BOYU : 1990mm

ARAÇ GENİŞLİĞİ : 765mm

ARAÇ YÜKSEKLİĞİ : 1110mm

ARAÇ NET AĞIRLIĞI : 114 kg

MAX. GÜÇ : 11Hp

MOTOR TİPİ : Tek Silindir,Hava Soğutmalı,4 zamanlı

ÇALIŞTIRMA : Elektrik ve Ayaktan Marşlı

ATEŞLEME : Elektronik CDI

YAKIT DEPOSU : 17 Litre

AKÜ : 12V-7AH

FREN : Ön:Disk Arka:Kampana

ÖN LASTİK : 2,75-18

ARKA LASTİK : 90/90-18

VİTES : 5 Vites

Son düzenleme:
bu motoru bende Çok merak ediyorum arkadaslar bi çok yeri ybr ile ayni denebilir...Ybr yedek parca deposu kendisi ayni fabrikada yapildiklarini duydum acaba kaliteleri aşagi yukari aynimidir...
Hani nasil beatla agility125 i karşilaştrabiliyosak ve fiyat ve performans olarak agility diyosak ybr ilede bunu karsilaştirdimizda hangisini alirsan al sana kalmiş ikiside sprun çikartmaz denebilir mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:44 PM ----------

abi bakma öyle ya topigin baslik tutmadi küme düşüyo topik küme:pr::queen:

bende baktım aynı ybr ye benziyor eğer aynı güçte ve performansa sahipse ben salcanoyu alırım nede olsa ybrden 1000 tl daha ucuz

öyle ama yamaha şuan 3900 salcano ise 2500 civarında var aradaki paraya bakarsan salcanoyu terceh ederim dedim ben

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bu motor şu an bulunduğum yerde motosiklet bayisinde var.Genel duruş ve görünüm olarak hoş bir motor.Üzerindeki parçalar gayet uyumlu duruyor ve parçalara dokununca adi malzeme olmadığını anlıyorsunuz.Açıkçası güven veriyor.Şuanki sıfır fiyatı 2.600 ytl.Geçen sordum fiyatını.2 aydır orda bekliyor hala satılmadı.

slm arkadaşlar araştırdım ve 2300tl ye buldum bir tane Allahtan mani olmassa alıyorum bu motoru

slm arkadaşlar araştırdım ve 2300tl ye buldum bir tane Allahtan mani olmassa alıyorum bu motoru

sen kararını vermişsin. ama şunu unutma ybr alırsan 3-4 sene binip 1000 lira aşağısına satarsın. 1000 lira ya 3 sene motora bindim dersin rahatı yanına kar kalır. kafan ağrımaz yolda kaldım demezsin.
bu motoru alırsan 2 sene sonra satmaya çalışsan 1000 liranın üzerine satamazsın.
breton 125 yazmışsın motosikletine breton bu motodan geri kalmaz.

12 ay taksitli adam gibi bir moto al beğendiğin . ille bunu alacağım diyorsan hayırlı olsun güle güle kullan

sen kararını vermişsin. ama şunu unutma ybr alırsan 3-4 sene binip 1000 lira aşağısına satarsın. 1000 lira ya 3 sene motora bindim dersin rahatı yanına kar kalır. kafan ağrımaz yolda kaldım demezsin.
bu motoru alırsan 2 sene sonra satmaya çalışsan 1000 liranın üzerine satamazsın.
breton 125 yazmışsın motosikletine breton bu motodan geri kalmaz.

12 ay taksitli adam gibi bir moto al beğendiğin . ille bunu alacağım diyorsan hayırlı olsun güle güle kullan

slm kardeş sende haklısın belki ama artık aldım bile motoru şuan biniyorum sürüşü gidişi ybr ile aynı ben memnunum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sallamışlar olur mu öyle şey.. Merdiven altı üretim işte..

motoru aldım ama hıc bır yorum yazmamşın kardeş nasıl motor guzelmı tıtreşım varmı burda 2700 dedıler

salcano 125 var bende satıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 PM ----------

samsundayım [email protected] dan beklerim alacak olanra

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------

fiyatı plakalı alalı 6 ay oldu 2300 tl

motoru aldım ama hıc bır yorum yazmamşın kardeş nasıl motor guzelmı tıtreşım varmı burda 2700 dedıler

kardeş motoru şuan sürüyorum motorda titreşim flan yok motorun çalışması gidşi ybr ile aynı yakıtta 75-80 kuruş yakıyor ben memnunum fiyata gelince bizim buradada 2600 plaka hariç hemde peşin demişlerdi ben 2650 hem taksitle hemde plaka dahil aldım:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana tanıdık salcano, alırsın ayarlarız demişlerdi, fakat yamaha ilk motor için tek tercihim, diğer motorlar tecrübe ister gözlem ister, salco sakat şu anda benim için..

arkadaşlar motor ve şasi dizaynı ybr ile birebir aynı. ancak, bazı vida, somun ve ek yerleri yamaha kalitesinde değil. burada da gördüm bir kaç tane, sesi ybr ile aynı değil. (bu arada ybr'm var sesinin farklılığını ordan biliyorum)

arkadaşlar motor ve şasi dizaynı ybr ile birebir aynı. ancak, bazı vida, somun ve ek yerleri yamaha kalitesinde değil. burada da gördüm bir kaç tane, sesi ybr ile aynı değil. (bu arada ybr'm var sesinin farklılığını ordan biliyorum)

arkadaşın dediği doğru vida taraflarında adilik yapmışlar ama üretim yerleri aynı çinde jianshe motor fabrikasında üretiliyorlar yamahada orada üretiliyor 2008 den sonrasıları ama mantıklı düşünün 3900 yamahaya vereceğine 2500 lira salcanoya vermek daha mantıklı değil mi?

marka marka diyosunuz bence önemli olan sağlam ve sürüşünün iyi olması markası değil ondan dolayı şuan salcano wolf125 bende var ve çok memnunum gören yamaha mı diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar