[Bursa - MT]

Tek suçum kafana kask tak dememdi :) adıma konu açılmış oldu ... Birde şimdi mesaj geldi , bende uyarı almışım :(
boşver bende bir zamanlar biri için söylemiştim demediklerini bırakmadılar sözde boşverin millete iyilik olsun diye söylüyoruz bizden kötüsü olmuyor ben artık hiç kafa yormuyorum öylelerini:)

start motordan almadım ama almam da ben öyle saçma sapan bir esnaf görmedim,50 bin tl lik motorda alsam ne oraya gidip o parayı o adama veririm nede servisine giderim...Hayırlı olsun şimdiden :)
madem böyle diyorsunuz bir yamaha sahibi olarak bildiğiniz vardır diyorum ve start motoru eliyorum. geriye mondial kalıyor. inşallah bursa grubundaki arkadaşların tanıdığı bir bayyi çıkar. teşekkür ederim.

Yalova yolunda aydin bisiklet var. Mondial bayisi. İyi is yapiyorlar. Start motoru elemen isabet olmus.

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

arkadaşlar herkese merhaba aranıza katılmaktan çok mutluyum:)
yalnız bir kaç sorum var
bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Motosikletimi boyatmak istiyorum bildiğiniz tavsiye edeceğiniz sağlam bir yer var mı?
jantları ve lastikleri değiştirmek istiyorum yine tavsiyeniz?,
ve en önemlisi koltuk satan üreten bildiğiniz bir yer var mı? ya da özel yaptırabileceğim.
çok teşekkürler

Aramiza hos geldin.
Motosikletini boyatmak icin nasil bisey olacak fiyat olarak. Bursa da air prash ( dogrumu yazdim bilmiyorum) cok iyi yapan iyi tanidigim biri var. Tofasta boyaciydi daha önce. İsini cok iyi yaptigi icin fiyatida biraz pahali tutar. Koltugun yenisi yerine kaplama yaptirman daha güzel olur. Gencosman postane arasindan ileri giderken solda egsozcu var oradan girince aranin sonunda dosemeci var, endrudaki motosikletlerin cogunu ben kapladim demisti. Yaptigi isleride fotolayip arsivler pc sinde. Jantlarida besyol sevinc motordan temin edebilirsin. Yardimci olabildiysem ne mutlu.

Yarın öğlen civarı Carrefoura gideceğim . Alt kata güvenliğin oraya motoru koysam birde zincirle bağlasam çalınma ihtimali varmı ? Hiç carrefourda çalınan motor duydunuz mu ? Birde cbr olunca dikkat çekermi diye bir huzursuzluk var ...

Valla biz Hyosung'la gittiğimizde orda lastikçinin yanına koyduk. Girdik biraz gezip yemek yiyip çıktık çalınmadı ama şimdi ne olur ne olmaz. Biri gelip çalmaya çalışırsa güvenliklerin hop dur sen kimsin falan diyeceğini sanmam kimse sorumluluk üstlenmez bela istemez maalesef. Hem istediğiniz kadar önlem alın adam çalmak istedikten sonra çalıyor. Allah korusun umarım başınıza öyle bişey gelmez. Tekeriniz düz bassın :)

Valla biz Hyosung'la gittiğimizde orda lastikçinin yanına koyduk. Girdik biraz gezip yemek yiyip çıktık çalınmadı ama şimdi ne olur ne olmaz. Biri gelip çalmaya çalışırsa güvenliklerin hop dur sen kimsin falan diyeceğini sanmam kimse sorumluluk üstlenmez bela istemez maalesef. Hem istediğiniz kadar önlem alın adam çalmak istedikten sonra çalıyor. Allah korusun umarım başınıza öyle bişey gelmez. Tekeriniz düz bassın :)

Dışarı bırakmak riskli geliyor .

Dostum, bir savcılık personeli olarak diyebilirim ki şu ana kadar carrefour'dan çalınan motosiklet vakası bize gelmedi. umarım gelmez de:)

Mümkün oldugunca kamera olan yere bırakın motosikletinizi , ben bazen acile bırakıyorum bütün kameralar motora bakıyor kapıdaki , taksiciler birde güvenlik kulübesi var daha ne olsun :) onun dışında garajda zaten :)

ben gıdıp gırıs kaısının sagına soluna bırakıyorum.zaten ılla bıkac motor oluyo oralarda.1-2 saat sonundada basıp gıdıyorum daha hıc bırkalayan olamdı carrefour da.

Anladım . Teşekkürler . Zaten disk kilidi ve zincirle bağlayacağım ... Birde gidonu kitleyip , 1. Viteste bırakırım .

arkadaşlar herkese merhaba aranıza katılmaktan çok mutluyum:)
yalnız bir kaç sorum var
bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Motosikletimi boyatmak istiyorum bildiğiniz tavsiye edeceğiniz sağlam bir yer var mı?
jantları ve lastikleri değiştirmek istiyorum yine tavsiyeniz?
ve en önemlisi koltuk satan üreten bildiğiniz bir yer var mı? ya da özel yaptırabileceğim.
çok teşekkürler

hoşgeldin kardeş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

Anladım . Teşekkürler . Zaten disk kilidi ve zincirle bağlayacağım ... Birde gidonu kitleyip , 1. Viteste bırakırım .

kardeş sen en iyisi alarm taktır search16 nin motorundaki alarm tam sana gore motoru bırı kurcaladıgında hareket ettırmeye çalıştığında kumanda otmeye başlıyo.

hoşgeldin kardeş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

kardeş sen en iyisi alarm taktır search16 nin motorundaki alarm tam sana gore motoru bırı kurcaladıgında hareket ettırmeye çalıştığında kumanda otmeye başlıyo.

Alarmlı disk kilitleri var onlarda haraket edince ötüyor . 50 tl falan onlardan düşünüyorum aslında

Alarmlı disk kilitleri var onlarda haraket edince ötüyor . 50 tl falan onlardan düşünüyorum aslında

alarmlı disk kiliti ötüyor ama mağazanın içinde duyabılecekmısın , benım bahsettıgım şey kapalı alanda 300 m. mesafesi var bırısı motorunu kurcalarsa yanında taşıdıgın kumanda ıkaz verıyo.

Arkadaslar bu bahsettiginiz kumandaya haber veren alarm nerede bulunur nekadara takilir bunun hakkinda bilgi verebi
lirmisiniz.

Peki bu Alarmın mesafesi ne kadar , denildiği gibi 300 m mesafede de çalışıyorsa iyiymiş.

Açık alanda 250mt den denedim kilitledi açtı. Cep telefon şebeke çekimini gösteren işaret gibi işaret var. 250 mt den sonra kayboldu.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=SPY+Two+Way+Motorcycle+Alarm+With+Remote+engine+start+%26+Microwave+Sensor%2C+2+LCD+remote+controller&_sacat=0&_from=R40

şunu alırsanız mezili 5 km

selam arkadaşlar alınık choper bakıyoruz fiyat aralıuğımız 1000-2000 tl arası cevrenızde satan tanıdıgınız varsa bbenımle ırtıbata gecsin lutfen...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=SPY+Two+Way+Motorcycle+Alarm+With+Remote+engine+start+%26+Microwave+Sensor%2C+2+LCD+remote+controller&_sacat=0&_from=R40

şunu alırsanız mezili 5 km

hocam lınkı acamadım :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Açık alanda 250mt den denedim kilitledi açtı. Cep telefon şebeke çekimini gösteren işaret gibi işaret var. 250 mt den sonra kayboldu.
tatilden döneyim bende taktıracam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar