Kimlerle motor sürüyoruz Yarabbimşaka olsun diye arkanızdan gelirken çivi atmazsınız deme yerlere
![]()
Bu arada Batu drzler sardı galiba seniModifiye ile 60-70 beygireçıkartılabiliyor haberin ola
![]()
sırtlanlara olur bakpompalı su tüfeklerine dolduruz ahhahhahahah ne yazdık be
aşkolsun atsak gemlikten gelirken kızkaçıran atar ghost rider yapardık seni![]()
Hehehe bak onu unutmuştum bilealmayın sakın cross falan bari arazide güvende hissedeyim kendimi
![]()
Alsana drz sen![]()
sırtlanlara olur bakpompalı su tüfeklerine dolduruz ahhahhahahah ne yazdık be
aşkolsun atsak gemlikten gelirken kızkaçıran atar ghost rider yapardık seni![]()
Rotayı belirledik. Bekleyin Cumayı. Pazar 26 derece açık. Gezi gününe doğru haber veririm.
Evet rota hazır. isimde hazır. HOŞGELDİN BAHAR. ve doga gezimiz. hava. 26. derece. rüzgar. 0.nat. uçuşa engel görünmüyor.
:bounce:Rota hazırsa biz her daim hazırız.Dağ taş dere tepe,gezelim görelim Türkiye;Bu arada mezun bir öğrencim Eskişehir'e,asker olan bir öğrencimde Ankara'ya bekliyor sıraya koydum yaz geliyor,açılmak lazım gari...:cat:
ey bursalı motorcular görükleye uğrarsanız haber edin bir çay içelim
[/COLOR]ben galiba bunalımdayım... yeni motor istiyorum... ama fıstığımdan ayrılmak istemiyorum ::whip:: motor kiralayan yer var mı farklı bişeyler deneyeyim belki iyi gelir![]()
Evet rota hazır. isimde hazır. HOŞGELDİN BAHAR. ve doga gezimiz. hava. 26. derece. rüzgar. 0.nat. uçuşa engel görünmüyor.dört kez yatcaz kalkcaz. ve pazaaarr..:queen: tahmini katedilecek yol. 180 km civarı. nevin hocam: ''dikkat tilki çıkabilir.......!:cherry:
Öğlen oradaydım. :silent: aceleyle gittim geldim ama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
go kart yapalım bi ara farklılık olsun. Eskiden yapardıkl: