[Bursa - MT]

Kimlerle motor sürüyoruz Yarabbim :p şaka olsun diye arkanızdan gelirken çivi atmazsınız deme yerlere :D

Bu arada Batu drzler sardı galiba seni:D Modifiye ile 60-70 beygireçıkartılabiliyor haberin ola :D

sırtlanlara olur bak :D pompalı su tüfeklerine dolduruz ahhahhahahah ne yazdık be :D

Kimlerle motor sürüyoruz Yarabbim :p şaka olsun diye arkanızdan gelirken çivi atmazsınız deme yerlere :D

Bu arada Batu drzler sardı galiba seni:D Modifiye ile 60-70 beygireçıkartılabiliyor haberin ola :D

aşkolsun atsak gemlikten gelirken kızkaçıran atar ghost rider yapardık seni :p

sırtlanlara olur bak :D pompalı su tüfeklerine dolduruz ahhahhahahah ne yazdık be :D

aşkolsun atsak gemlikten gelirken kızkaçıran atar ghost rider yapardık seni :p

Hehehe bak onu unutmuştum bile :D almayın sakın cross falan bari arazide güvende hissedeyim kendimi :p

Alsana drz sen :D

sm de granaj ne arar la :) Ama haklısın temizini bulman zor genelde alan deli gibi kullanıyor makinayı. sıfırıda kim bilir ne kadar .

Videoyada çekerdiniz allah bilir :D Mt bursa yeni üyesi ghost riderrrrr diyede tanıtırdınız . Hey gidi gençlik hey hep macera arayışı bunlar :p

yağmur değil de, üzerinde yağmurluk olması engelledi beni :p

o değil de alcaz drz'yi sora gelcek biri 250R'lardan biriyle geççek beni sora orda benzin deposuna kibrit atçam yazık günah :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

ben galiba bunalımdayım... yeni motor istiyorum... ama fıstığımdan ayrılmak istemiyorum ::whip:: motor kiralayan yer var mı farklı bişeyler deneyeyim belki iyi gelir :)

Kiralayan varmı bilmiyorum ama ama sen git bi crf 250 l yada klx 250 s al sıkıldığında arazi fıstığını öçzlediğinde asfalt yaparsın süper bir hayatın olur :D

Rotayı belirledik. Bekleyin Cumayı. Pazar 26 derece açık. Gezi gününe doğru haber veririm.

:bounce:Rota hazırsa biz her daim hazırız.Dağ taş dere tepe,gezelim görelim Türkiye;Bu arada mezun bir öğrencim Eskişehir'e,asker olan bir öğrencimde Ankara'ya bekliyor sıraya koydum yaz geliyor,açılmak lazım gari...
:cat:

:bounce:Rota hazırsa biz her daim hazırız.Dağ taş dere tepe,gezelim görelim Türkiye;Bu arada mezun bir öğrencim Eskişehir'e,asker olan bir öğrencimde Ankara'ya bekliyor sıraya koydum yaz geliyor,açılmak lazım gari...
:cat:
Evet rota hazır. isimde hazır. HOŞGELDİN BAHAR. ve doga gezimiz. hava. 26. derece. rüzgar. 0.nat. uçuşa engel görünmüyor.:p dört kez yatcaz kalkcaz. ve pazaaarr..:queen: tahmini katedilecek yol. 180 km civarı. nevin hocam: ''dikkat tilki çıkabilir.......!:cherry:

ey bursalı motorcular görükleye uğrarsanız haber edin bir çay içelim

Öğlen oradaydım. :silent: aceleyle gittim geldim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

[/COLOR]ben galiba bunalımdayım... yeni motor istiyorum... ama fıstığımdan ayrılmak istemiyorum ::whip:: motor kiralayan yer var mı farklı bişeyler deneyeyim belki iyi gelir :)

go kart yapalım bi ara farklılık olsun. Eskiden yapardık :pl:

Evet rota hazır. isimde hazır. HOŞGELDİN BAHAR. ve doga gezimiz. hava. 26. derece. rüzgar. 0.nat. uçuşa engel görünmüyor.:p dört kez yatcaz kalkcaz. ve pazaaarr..:queen: tahmini katedilecek yol. 180 km civarı. nevin hocam: ''dikkat tilki çıkabilir.......!:cherry:

Tilki çıkaranda geliyor. :)

Öğlen oradaydım. :silent: aceleyle gittim geldim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

go kart yapalım bi ara farklılık olsun. Eskiden yapardık :pl:

hep dioz gidelim gidelim diye sallamıyonuz... cuma akşamı gidelim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar