Ben her virajda ters dönerim olumtakip mesafenizi koruyun yoksa çok pis kafa kafaya dalarız
![]()
Hoşgeldin kardeşmerhaba arkadaşlar bende hyosungcuyum BAtuğan uludağ arkadaşım beni gruba davet etti ve burdayım http://www.motosiklet.net/forum/members/97740-albums2210-picture9910.jpg
Hoşgeldin kardeşbitir okuluda gezilere katıl yaz geliyor ,2-3 sayfa geride gezi resimleri var.
merhaba arkadaşlar bende hyosungcuyum BAtuğan uludağ arkadaşım beni gruba davet etti ve burdayım http://www.motosiklet.net/forum/members/97740-albums2210-picture9910.jpg
Dikkat :
Dostlarım, 5 Nisan Cuma saat 19:00 da BTSO Kongre salonunda klübüm Bursa Enduro başkanı Zeki DUMAN'ın düzenlemiş olduğu Motosiklet Sürüş Teori Eğitimi yapılacak. Herkesin katılmasını önemle rica ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Teori egitimi için kişi sınırlaması yok, herkes katılabilir. 6 Nisan da Buttim otoparkında kapalı alan eğitimi yapılacak,kişi sınırlaması vardı katılımcı listesi doldu fakat izleyici olarak katılmanızı tavsiye ediyorum. Bu egitimde başarılı olanlar 7 Nisan da yol eğitimi alacaklar.
GİS, ART ve MEB eğitmenlerinin vereceği bu eğitimler tamamen ücretsizdir. Bunun için Zeki DUMAN'a ve Bursa Enduro'ya ayrıca teşekkürler.
Kafa kafaya gelelim ben razıyımkafa olsun yeter ki. Ghost rider olarak dönmen daha iyi ama bro. Alevli alevli yan virajdan gönderdiler deriz
![]()
Ulan işiniz günüz makarakomple çarpışıp alayımız seven ghost rider olmasın sonra
![]()
''HOŞGELDİN BAHAR'' GEZİSi
Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. ( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohpet ile birlikte kararlaştırılacak.
Etkinliğimize tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz.
Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
3 - Erdem (kurye - bakım şefi)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
7 - Coşkun ( tilki çıkabilir)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-
Bu kadro ile ne aç kalınır ne yolda. Dönercisinden tamircisine, doktorundan mühendisine her meslek dalı var maaşallah. :cat:
gezi pazar mı cumartesi mi ?
''HOŞGELDİN BAHAR'' GEZİSi
Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. ( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohpet ile birlikte kararlaştırılacak.
Etkinliğimize tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz.
Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
3 - Erdem (kurye - bakım şefi)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
7 - Coşkun ( tilki çıkabilir)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-
Bu kadro ile ne aç kalınır ne yolda. Dönercisinden tamircisine, doktorundan mühendisine her meslek dalı var maaşallah. :cat:
Bu havada bursa mtde tık yok neerelrdesiniz dostlar...