[Bursa - MT]

Öğlen oradaydım. :silent: aceleyle gittim geldim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

go kart yapalım bi ara farklılık olsun. Eskiden yapardık :pl:

hep dioz gidelim gidelim diye sallamıyonuz... cuma akşamı gidelim?

Aynen ya agalar c.tesi akşamı gidek bi go kart yapak varmı bildiğiniz güzel yer geniş arabaları güzel :) hade c.tesi akşamı gidiyoz listeyi hazırlayın. :)

haa 28 i bugün daha demi ama 4-12 vardiyası var işte bi yandanda.. pazar yapalım dicem memo çıldırcak şimdi :D :D

Arkadaşlar,
Elimde YBR jant ve IRC NR-47 Tubeless lastik var, Fren diski ve dişli dahil vereceğim. İhtiyacı olan varsa benimle irtibata geçsin. Sahibinden ilan no : 119895010

Dikkat :
Dostlarım, 5 Nisan Cuma saat 19:00 da BTSO Kongre salonunda klübüm Bursa Enduro başkanı Zeki DUMAN'ın düzenlemiş olduğu Motosiklet Sürüş Teori Eğitimi yapılacak. Herkesin katılmasını önemle rica ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

Teori egitimi için kişi sınırlaması yok, herkes katılabilir. 6 Nisan da Buttim otoparkında kapalı alan eğitimi yapılacak,kişi sınırlaması vardı katılımcı listesi doldu fakat izleyici olarak katılmanızı tavsiye ediyorum. Bu egitimde başarılı olanlar 7 Nisan da yol eğitimi alacaklar.
GİS, ART ve MEB eğitmenlerinin vereceği bu eğitimler tamamen ücretsizdir. Bunun için Zeki DUMAN'a ve Bursa Enduro'ya ayrıca teşekkürler.

Evet rota hazır. isimde hazır. HOŞGELDİN BAHAR. ve doga gezimiz. hava. 26. derece. rüzgar. 0.nat. uçuşa engel görünmüyor.:p dört kez yatcaz kalkcaz. ve pazaaarr..:queen: tahmini katedilecek yol. 180 km civarı. nevin hocam: ''dikkat tilki çıkabilir.......!:cherry:

Şu tilki çıkabilir abimi çok merak ettim hele bir gezelim görelim tanışalım,özledik gezileri yav.Motorumuda da 2 haftaya piyasaya çıkarıyorum inş.

6 Nisan daki kapalı alan eğitimine kayıt yaptıran arkadaşların 5 Nisan daki teori eğitimine gelmesi mecburidir.

Eğitimde Görev Alacak Eğitmenler :

ART EĞİTMENLERİ
.......................
Hasan ÇETİNER
Taner YAVUZ

GİS. EĞİTMENLERİ
.......................
Aykın ODABAŞI
Süleyman BAŞ
Özgür ÇİÇEK

MEB EĞİTMENLERİ
........................
Erhan ÇALIŞKAN
Osman UYAN

BURSAENDURO GÖREVLİLERİ

Tahsin METE
Fernar ULUER
OKAN YILDIRIM

Hadi gel de pistte tükür bakalım. b.kunun üstünde patinaj yapıcam senin :D

ahhahahhahaahhha 4 teker ve 4 çekerde alayınıza gider :D benim arabalarda geri vitesi söktürdüm ben ayıktırayım ;) sizin gibileri pistlere gömmek... aman, pistlerde görmek isterim :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

hatta ilk fırsatta buttim'e gidelim ki timing yapalım, fair play :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar