[Bursa - MT]

Ben her virajda ters dönerim olum :D takip mesafenizi koruyun yoksa çok pis kafa kafaya dalarız :D

Abilerim canım abilerim benide go karta götürebilirsiniz gerçekten bakın :D ya da yerini söylerseniz kendi imkanlarımla gelmeye çalışırım :D

merhaba arkadaşlar bende hyosungcuyum BAtuğan uludağ arkadaşım beni gruba davet etti ve burdayım
97740-albums2210-picture9910.jpg

Dikkat :
Dostlarım, 5 Nisan Cuma saat 19:00 da BTSO Kongre salonunda klübüm Bursa Enduro başkanı Zeki DUMAN'ın düzenlemiş olduğu Motosiklet Sürüş Teori Eğitimi yapılacak. Herkesin katılmasını önemle rica ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

Teori egitimi için kişi sınırlaması yok, herkes katılabilir. 6 Nisan da Buttim otoparkında kapalı alan eğitimi yapılacak,kişi sınırlaması vardı katılımcı listesi doldu fakat izleyici olarak katılmanızı tavsiye ediyorum. Bu egitimde başarılı olanlar 7 Nisan da yol eğitimi alacaklar.
GİS, ART ve MEB eğitmenlerinin vereceği bu eğitimler tamamen ücretsizdir. Bunun için Zeki DUMAN'a ve Bursa Enduro'ya ayrıca teşekkürler.

2 gün önce söyleyeydin ya :) gelmeye çalışacağım bakalım...

ayıp ediyosun hemen gönderiyorum bitane adres ne :D çok kaçarsa çok yakıyo fazla asılmıyorum bende :)

''HOŞGELDİN BAHAR'' GEZİSi

Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. ( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohpet ile birlikte kararlaştırılacak.
Etkinliğimize tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz.
Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
3 - Erdem (kurye - bakım şefi)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
7 - Coşkun ( tilki çıkabilir)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-
Bu kadro ile ne aç kalınır ne yolda. Dönercisinden tamircisine, doktorundan mühendisine her meslek dalı var maaşallah. :cat:

Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. ( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohpet ile birlikte kararlaştırılacak.
Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-
Bu kadro ile ne aç kalınır ne yolda. Dönercisinden tamircisine, doktorundan mühendisine her meslek dalı var maaşallah. :cat:

gezi pazar mı cumartesi mi ?

gezi pazar mı cumartesi mi ?

:bounce:Gezi pazar kardeş bekleriz,hava sıcaklığı normali seyrediyorken,bulutların güneşi gölgediği yeryüzü döşeğinde,ufka doğru yol alacağız.(Savulun bre gafiller bu kadroyla voltranı oluşturursak merdiven döşeyip Marsa bile çıkarız..):wiinkk:

Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-

iyi eglenceler kazasiz surusler bende katilmayi isterdim malesef ehliyet buyuk geliyo . :)

:bounce: Gezi Güncelleme...:cat:

Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. 31-03-2013

( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )

Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohbet ile birlikte kararlaştırılacak.

1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Piskopat Eğitimci)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-faceofreed(Yeni birileriyle tanışmak mutluluk verir her daim...)
12-Memduh (çok istiyorsan sen gel toplantı yerine tanışalım olmadı artçı alır bakarız bir çaresine)

(Bende Mudanyadayım geziyorum denize karşı ama evimin odaları ve balkonumda,hatta elimde de toz bezi var):wiinkk:

Geziye isim yazdırıpta gelemeyecek olanlar sabah 10:00 a kadar haber verirlerse iyi olur. Memduh gelmek istiyorsan eğitim amaçlı katıl derim. Gidilecek olan yerlerde ehliyet soranlar olmaz diye tahmin ediyorum. Kalabalıkta aradan kaynarsın. Artçı katılımcılardan ehliyeti olanı veririz soran olursa. Benimki tavsiye karar senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar