[Bursa - MT]

Haruna katılıyorum düşündüğün veya bizim önerebileceğimiz motorları denemen gerekli diye düşünüyorum. Yağmur olmayınca genelde YKM önünde akşam saatlerinde buluşuyoruz müsait olduğun bi zaman gelirsen hem tanışmış oluruz hemde bizim motorlara bakabilirsin diye düşündüm :) ( ne düşünceli insanım )
Hakkaten baya iddiali olmus tum 20-30 motoru kastetmiyorsun degilmi umit

Birilari pazar günü kent ormanınd amangal falan yapmış diye duyuydum ortadfa bi foto filanda yok sıkıyomu acaba bunlar :p

delile gerek yok ama ercan catlasin maksat

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

Telefondan bu kadat oluyo puhahaha

Arkadaşlar forumda gezerlen şöyle bir bölüm gördüm paylaşmak istedim.

http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/

Başlıklar altında kimlerle konuştuğunuzdan tartıştığınızdan emin olun ( gerçi nası olucaz bi yol gelmiyor aklıma ). Gereksiz yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mimlemelere sebebiyet vermeyiz böylece.

İyi haftalar hepinize ;)

Evet arkadaşlar, kayariki ve Çakabey aynı adrestir, bana aittir. Bunun sebebi aslında burayı pek alakadar etmiyor, benim geçmişte bazı motosiklet kulupleri ile aramda geçen tatsız hatıralardan ileri gelmektedir. Ben Çakabey nickini bıraktım ve genel anlamda internet ortamından koptum, msn dir facedir sitelerdir. Ancak mt deki eski dostlardan kopmak pek kolay olmadı, onların seviyeli güzel dostluklarından uzak kalmak istemedim ve tali adresi açarak gene aranızda olmaya çalıştım. Buradaki Şarlat Holmes arkadaşları gözden kaçırmışım :wiinkk: Sonuç olarak ben artık Çakabey adresini kullanmıyorum, kayariki olarak yola devam etmekteyim. Araştırmacı gazeteci arkadaşlarıma mesleklerinde başarılar dilerim :cat:

:cat: saolsun üstatlarım müsait olduğum zaman gelmeye çalışıcam saatlerini verirseniz sevinirim :)

Valla kardeş hafta sonları sabah 10 ile gece 10 kadar genelde birileri oluyor orda. Ama hafta içi akşamları 7-8 illa birileri olur yağmur yoksa tabi. Bekleriz ;)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Adım Kenan yaş 30 bi kendimi tanıtayım dedim Bursa'lı abi ve kardeşlerim. Tekeriniz düz bassın..

Evet arkadaşlar, kayariki ve Çakabey aynı adrestir, bana aittir. Bunun sebebi aslında burayı pek alakadar etmiyor, benim geçmişte bazı motosiklet kulupleri ile aramda geçen tatsız hatıralardan ileri gelmektedir. Ben Çakabey nickini bıraktım ve genel anlamda internet ortamından koptum, msn dir facedir sitelerdir. Ancak mt deki eski dostlardan kopmak pek kolay olmadı, onların seviyeli güzel dostluklarından uzak kalmak istemedim ve tali adresi açarak gene aranızda olmaya çalıştım. Buradaki Şarlat Holmes arkadaşları gözden kaçırmışım :wiinkk: Sonuç olarak ben artık Çakabey adresini kullanmıyorum, kayariki olarak yola devam etmekteyim. Araştırmacı gazeteci arkadaşlarıma mesleklerinde başarılar dilerim :cat:

Kaçak kimbıl sensin demek... Denk getiririm ben seni yine... Hayırlısı bakalım...

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, motor seçimi konusunda önce ihtiyaçlarınızı kullanma amacınızı göz önüne alın ve gönlünüze ve kesenize yatanı seçin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar