yapalim ayakları koydugumuz arada mangal yapalim yeriz ohh
meyveler olsada çalmaya gitsek kardeşimm 
Hocam gereksiz şeyleri boşverin de sizin istediğinizi en çok Enduro Motosiklet karşılıyor,yakışırdı bence...
Hakkaten baya iddiali olmus tum 20-30 motoru kastetmiyorsun degilmi umitHaruna katılıyorum düşündüğün veya bizim önerebileceğimiz motorları denemen gerekli diye düşünüyorum. Yağmur olmayınca genelde YKM önünde akşam saatlerinde buluşuyoruz müsait olduğun bi zaman gelirsen hem tanışmış oluruz hemde bizim motorlara bakabilirsin diye düşündüm( ne düşünceli insanım )
:bounce:Özcan sen ne diyorsun hele bi anlat bakalım kardeş Enduro zormu,kolaymı,ahanda bize uyarmı.Yoksa scooterde bir el boşta devammı.. :silent:?
:bounce:Bildiğim kadarıyla Haldun uzun zamandır Çakabey adresini kullanmıyor,Kayarikiden yazıyor.Ama dedektifliğinize diyecek yok baylar harikasınız vallaha tebrik gurur duyuyorum hemşerilerimle:rendeer:...
Arkadaşlar forumda gezerlen şöyle bir bölüm gördüm paylaşmak istedim.
http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/
Başlıklar altında kimlerle konuştuğunuzdan tartıştığınızdan emin olun ( gerçi nası olucaz bi yol gelmiyor aklıma ). Gereksiz yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mimlemelere sebebiyet vermeyiz böylece.
İyi haftalar hepinize![]()
Evet arkadaşlar, kayariki ve Çakabey aynı adrestir, bana aittir. Bunun sebebi aslında burayı pek alakadar etmiyor, benim geçmişte bazı motosiklet kulupleri ile aramda geçen tatsız hatıralardan ileri gelmektedir. Ben Çakabey nickini bıraktım ve genel anlamda internet ortamından koptum, msn dir facedir sitelerdir. Ancak mt deki eski dostlardan kopmak pek kolay olmadı, onların seviyeli güzel dostluklarından uzak kalmak istemedim ve tali adresi açarak gene aranızda olmaya çalıştım. Buradaki Şarlat Holmes arkadaşları gözden kaçırmışım :wiinkk: Sonuç olarak ben artık Çakabey adresini kullanmıyorum, kayariki olarak yola devam etmekteyim. Araştırmacı gazeteci arkadaşlarıma mesleklerinde başarılar dilerim :cat: