[Bursa - MT]

alet kimindir bilmiyorum ama dediği gibi o kmde bence. fakat o para o alet çok bi er6f alınabilir o paraya

daha önce cbf 500 üm olmuştu.. çok tatlı zevkli motordur.. er6 n bakıyorum normalde ama bi tane antalyada buldum.. biraz tuzlu..
cbf500 e akayım derken bunu gördüm.. sıfır ayarında.. neyse araştırmaya devam.. dediğiniz gibi fiyat fazla..

Arkadaşlar forumda gezerlen şöyle bir bölüm gördüm paylaşmak istedim.

http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/

Başlıklar altında kimlerle konuştuğunuzdan tartıştığınızdan emin olun ( gerçi nası olucaz bi yol gelmiyor aklıma ). Gereksiz yanlış anlaşılmalar ve gereksiz mimlemelere sebebiyet vermeyiz böylece.

İyi haftalar hepinize ;)

Bursa MT öncelikle selamlar ve hayırlı sabahlar diliyorum herkeze..
İlk motorumu alıcam yaklaşık bir senedir ehliyetim var ve arasıra arkadaşımın scooterını alıyorum keyif için takılmak için ama kendime ait bir motor alıcam ve aklımda hiç bişey yok yardımcı olursanız sevinirim :silent:

İlk motorumu alıcam yaklaşık bir senedir ehliyetim var ve arasıra arkadaşımın scooterını alıyorum keyif için takılmak için ama kendime ait bir motor alıcam ve aklımda hiç bişey yok yardımcı olursanız sevinirim :silent:

Hoşgeldin

Arkadaşının scooteri hoşuna gidiyorsa onu al :D

veya sana ufak geliyorsa bi büyüğünü al, sen karar vereceksin ona.Scooterde eksik bulduğun yanı neyse, o özelliği olan bir motor düşün.

Hoş geldiniz :) Öncelikle scootermı yoksa motosikletmi almak istiyorsunuz onu bilelim gerisi kolay elimizden geldiğince fikir beyan ederiz .

bence motosiklet insanın kendine yakışanı giymesidir :)

ben ybr125 esd almak istiyordum ama binince altımda emanet gibi durdu, cbf e yöneldim. bence seçeneklerini belirledikten sonra test ederek karar ver

Haruna katılıyorum düşündüğün veya bizim önerebileceğimiz motorları denemen gerekli diye düşünüyorum. Yağmur olmayınca genelde YKM önünde akşam saatlerinde buluşuyoruz müsait olduğun bi zaman gelirsen hem tanışmış oluruz hemde bizim motorlara bakabilirsin diye düşündüm :) ( ne düşünceli insanım )

düşnüceli kardeşim ümit bende sana katılıyorum hava koşullarının iyi olduğu bi akşam buyursun gelsın kardeşimiz choperı crosu racingi hepsi mevcuttur bi bin üstüne bi otur :) ozmn kararını nı verirsin :)

:bounce:İstanbul puslu ve hafif yağışlı olmasına rağmen inanılmaz maneviyatlı ve güzeldi yine,ne kadar şanslıyız ki iki kıtayı birbirine bağlayan,uğruna savaşlar yapılıp destanlar ve şiirler yazılan Cihan peygamberinin övdüğü harika bir şehre sahibiz."Dünya tek bir devlet olsaydı şüphesiz başkenti İstanbul olurdu.":rendeer:

Gerçekten güzel ve keyifliydi anlatılanlar kesinlikle uygulamaya koyulmalı diye düşünüyorum.Uzun yol hepimize iyi gelecek.Hocam vitesliye geçmeyi düşündüğünüzde hangi türü tercih edeceğinizi merak ediyordum,sormayı unuttum...

:bounce:Chopper:şehir içi asvalt çok sevmiyorum çünkü kalabalık ve düz yol ruhumu sıkıyor,race:havalı ve hız zevkli gibi geliyor ancak tehlikeli motorla değil yatağımda ve başımda Kuranlar okuyarak ölmeyi diliyorum,cross:Aşırı arazi ve olmayan yollar ise aşırı akrobasi istiyor bu güzel ancak asvaltta gitmek problem oluyor,Enduro heralde en bana göre olandır.Scooter:rahat,konforlu,ve otomatik vites,her gün ve yaz kış üstünde olduğumdan şimdilik buna devam...Yinede ilerde her şey olabilir,düşünceler değişebilir...:cat:

Hoşgeldiniz .. :) hangisini istiyorsanız onu alın bencede gönlünüzün sesi her zaman dogruyu söyler .. ama önce dene ve canlı canlı gör resimler aldatabiliyor bazen ... :)

:bounce:Bildiğim kadarıyla Haldun uzun zamandır Çakabey adresini kullanmıyor,Kayarikiden yazıyor.Ama dedektifliğinize diyecek yok baylar harikasınız vallaha tebrik gurur duyuyorum hemşerilerimle:rendeer:...

:bounce:İstanbul puslu ve hafif yağışlı olmasına rağmen inanılmaz maneviyatlı ve güzeldi yine,ne kadar şanslıyız ki iki kıtayı birbirine bağlayan,uğruna savaşlar yapılıp destanlar ve şiirler yazılan Cihan peygamberinin övdüğü harika bir şehre sahibiz."Dünya tek bir devlet olsaydı şüphesiz başkenti İstanbul olurdu.":rendeer:

Hocam gereksiz şeyleri boşverin de sizin istediğiniz en fazla Enduro motosiklete uyuyor,yakışırdı bence...

:bounce:Chopper:şehir içi asvalt çok sevmiyorum çünkü kalabalık ve düz yol ruhumu sıkıyor,race:havalı ve hız zevkli gibi geliyor ancak tehlikeli motorla değil yatağımda ve başımda Kuranlar okuyarak ölmeyi diliyorum,cross:Aşırı arazi ve olmayan yollar ise aşırı akrobasi istiyor bu güzel ancak asvaltta gitmek problem oluyor,Enduro heralde en bana göre olandır.Scooter:rahat,konforlu,ve otomatik vites,her gün ve yaz kış üstünde olduğumdan şimdilik buna devam...Yinede ilerde her şey olabilir,düşünceler değişebilir...:cat:

Hocam gereksiz şeyleri boşverin de sizin istediğinizi en çok Enduro Motosiklet karşılıyor,yakışırdı bence...

cross al döveriz bak :) ne alirsan al dikkatli kullan kaza yapip çanini incitip bizi üzme yeter... Hoş geldin bu arada mangal sevip istedigin yerlerin %90ina rahat gitmek istersen cross al :) arkadaşlar artik fotograf cekerken 1kişi eksik olmiyacak makine icin 3 ayak sehba aldim diploma hediyesi oldu kendimden kendime :) haktan çapirla turladık ya çok keyifliydi be arada motor degişin bende arti olup kafa atayim sana :)

iki koca çocuk gibi eylendik ya bi firen küt bidaha küt :) :) sukutura binsek ne gelicek başimiza bakalim onuda deniyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar