herkese selamlar.. (kaşar ümite özellikle
geçtığımız pazar gunu yaşanan buluşamama problemınden dolayı mutlu abımıze kırıldık. kafamızdan yapılan plan ve senaryoları hayalı olarak mutlu abımızle telefonda paylaştık. oda pazar gunu için ördeklerı uluabat gölunde yeme teklıfını bıze sundu (daha doğrusu bız oyle sanmışız !) buluşma yerıne 4 arkadaş ve oğlum salıhle ıcabet ettık. mutlu abıyı aradım açmadı.. sonra gece avlandığını ve uykusunu alamadığını varsayarak belırlı aralıklarla sureklı aradım yınede ulaşamadım...saat 1 gıbı cevap verdı. yenı uyanmıştı. geldığımızı soyledım buluşma yerıne. oda bıraz sonra benı arayacağını soyledı. aradan yarım saat geçtı donmedı tekrar aradım açmadı.. aramalarım saat 16.30 a kadar surdu.. yağmur başladı hava karardı ve bız çok acıktık. mutlu abıme mesaj attım bız dönüyoruz dıye.. ve bursaya dönduk dolayısıyla kızgın bır şekılde ! olay bu...
hamzanın içerlenmesıde gayet doğal oda ankaradan gelen arkadaşını getırdı bu etkınlık için olmayınca üzüldü !
dün davut emre kardeşımız geldı benı zıyarete iş yerıme.. sohbet esnasında forumda yazılanlardan bahsettı.. şaşırdım
ben bilgisayarcıyım. kendı iş yerımde çlışıyorum. etrafım bılgısayarlarla dolu ve ınternetde var.. ancak aşırı yoğunlukdan dolayı gun içerısınde beş dk bıle nete gıremıyorum.. gelen gıden trafığı fazla olunca akşam kaçar gıbı işyerını kapatıp oğlumun yanına kaçıyorum. yazılanlarıda takıp edemıyorum. hamzada öyle yoğun çalışıyor..kımsenın kımseye birşey atıp kaçtığı yokk yanı !
mutlu abımın açıklamalarını okudum.. mazeretını anladım.. da ! akşamdan konuşulmuş.. buluşma yerı kararlaştırılmış.. gece yollanan mesajla teyıt edılmış.. buluşma yerıne gıdılmış.. defalarca aranmış.. bır çağrıya cevap verıp bıraz sonra doneceğım sana denılmış... aradan saatler geçmış yıne ulaşılamamış kendısıne .. ve bız suçlu gorulmuşuz.. mutlu abım ne derse haklıdır deyıp konuyu kendı açımdan kapatıyorum..
bu hafta içi ziyaretıme yenı uzaylı ve bembeyaz tulumuyla gelıp benı dakıkalarca gülme krızıne sokan ercan abıme tşk ederım
davut emre kardeşımede zıyaretınden dolayı tşk ederım..
özcan abı yatacak yerın yok.. akşam akşam acele sarma yaptırdım gunler geçtı hala gelıp yemedın....