[Bursa - MT]

bu cuma buluşuyoruz nasılsa orda netleştiririz ama kimsenin hayır diceğini sanmıyorum :) yorgunluk atmaya birebir :D

Bu cuma malum havada açık görünüyor Kurter'de buluşulabilir vardiyamı şimdiden ayarlamaya çalışıcam,Motor toplama karar defterimin maddelerini bu sefer uygulamaya koyma maddeleri olarak okumayı hedefliyorum :)

ünlü mü degilmi?bilmem ama şairin dedigi gibi.....evladım benden sana akıl.....varsa aklın tek takıl......

Bu cuma malum havada açık görünüyor Kurter'de buluşulabilir vardiyamı şimdiden ayarlamaya çalışıcam,Motor toplama karar defterimin maddelerini bu sefer uygulamaya koyma maddeleri olarak okumayı hedefliyorum :)
Ayıptır söylemesi salı sabahı bir çıkıyorum işten taaa ayın 7 sinde iş başı. ::pulp::::pulp:: Toplantı bana uyar.

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

Arkadaşlar elimde 3 ay kullanılmış tertemiz topcase var. Kappanın bire bir aynısı. Sağlam sert plastik. Düşünen olursa benimle irtibata geçebilir. Çanta benim, lpg tankı küçük geldiği için çıkarttım. İçinde kızımın fotosuda vardı hatta bulabilirsem yüklerim.

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

p0909121437.jpg

p090912143701.jpg

searc16 ben alabılırım çantayı..

bugun nerdeyse butun mt ykm onunde toplandık. sohbet ettık.. dort arkadaş ayrıldık gezıye çıktık. bır uludağ yolu yaptık. çayımızı içtıık. ordan benım ışyerıne geldık ısındık yaktık bıde elektrıklı mangalı patlattık kaşarlı sucukları cız bız ekmek arası sıcak çayla. ohh .. ahmanamra murat112 ve arkdaşına keyıflı gezı ıçın tşkler

gelelım sana mutlu abı.. bırak şaırlerle şıırlerle uğraşmayıda sadede gel.. ördeklerı ne zaman getıreceksın ?

bugun nerdeyse butun mt ykm onunde toplandık. sohbet ettık.. dort arkadaş ayrıldık gezıye çıktık. bır uludağ yolu yaptık. çayımızı içtıık. ordan benım ışyerıne geldık ısındık yaktık bıde elektrıklı mangalı patlattık kaşarlı sucukları cız bız ekmek arası sıcak çayla. ohh .. ahmanamra murat112 ve arkdaşına keyıflı gezı ıçın tşkler

gelelım sana mutlu abı.. bırak şaırlerle şıırlerle uğraşmayıda sadede gel.. ördeklerı ne zaman getıreceksın ?
Olur cengiz. Activayamı takacaksın

bugün misafirim vardı sizlerden ayrıydım özledim erken ciktiğim bi akşam buluşalım bi kahvede ben içeyim haktan...

Ercan abi motor güzele benziyor ama takas islemiyormuş,km gercek olmiya bilir sana küçük gelicek gibi bi his verdi görselleri bana benmi alsam :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Abi bu nasıl tatlı bi kız ya allah bağışlasın...
Kız büyüdü tabi bagaj haçmide artmalı demi :)

p0909121437.jpg

ordekler buzdolabında.ew dıkkaldırımda.mutluda ıstanbula gıdıyor sabah.saat 2 de donus mudanyaya.4 gıbı evde olurum ınsallah...sen dukkanda ol bakam aksama....

:bounce:Cuma Kurter'deyiz o zaman,diğer arkadaşlar gibi her gece çay kahve içmek isterdik ancak malum yoğunluk,aile ,iş güç,çoluk-çocuk,Ancak Her gün motorla gittiğim okul kantinininde bir kahvesi var ki sormayın,sırf bu yüzden okul takılıyorum filan yanii... :wiinkk:

:)Davut Emre bende senin son mesajına dönemedim,geçen uzak geldi Mudanya artık cuma inş. annenide getir görüşürüz...

Maşallah Coşkun kardeş bu ufaklıklar dünyanın en değerli varlıkları ve en güzel,pek te yakışmış çantaya yapma bebek manken gibi...:rendeer:

bugün misafirim vardı sizlerden ayrıydım özledim erken ciktiğim bi akşam buluşalım bi kahvede ben içeyim haktan...

Ercan abi motor güzele benziyor ama takas islemiyormuş,km gercek olmiya bilir sana küçük gelicek gibi bi his verdi görselleri bana benmi alsam :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

Abi bu nasıl tatlı bi kız ya allah bağışlasın...
Kız büyüdü tabi bagaj haçmide artmalı demi :)

http://imageshack.us/a/img21/532/p0909121437.jpg
Aynen hamza, kız büyüyünce bagajıda büyüttük.:

allah uzun ömür versin çok tatlıymış ya...
Haktan mesaiye kalmadığım bi gün gelirimde bi kahve yetmez ki bana bu yoğunluk bu sitreste :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar