geçmiş olsun abi.:cyclopsanÖnünde duranlara çarpmamak için ve motor kaydığından durdurmak için bilinçli olarak yan yatırdım. Bizde bişey yok. Hiç yapmadığım birşeydi, yaptığımada kızıyorum ki o trafikte okadar aracın yanından süratli geçtim. Tabiki buda bir ders oldu
Teşekkürler arkadaşlar. Evet murat dediğin gibi ıslak zemin kasıyor biraz. Birde rampa aşşağı dahada kasıyormuş. Anladık geçte olsa.geçmiş olsun Çoşkun,bişey yok ya sizde gerisi hikaye kısmı.güzel aynı zamanda ıslak geziydi ve kaybolmalı bir gezi oldu) Gökhan durdurmasaydı Cengiz şuan Kütahya'dan Antalya semalarında olacaktı. Hava hariç herşey güzeldi.Daha güzel gezilere diyelim.bu arada ıslak zeminde motor kullanmak gerçekten kasıcı bir durummuş. bu geziden tecrübede bu oldu.

Geçmiş olsun abiTeşekkürler arkadaşlar. Evet murat dediğin gibi ıslak zemin kasıyor biraz. Birde rampa aşşağı dahada kasıyormuş. Anladık geçte olsa.
Önünde duranlara çarpmamak için ve motor kaydığından durdurmak için bilinçli olarak yan yatırdım. Bizde bişey yok. Hiç yapmadığım birşeydi, yaptığımada kızıyorum ki o trafikte okadar aracın yanından süratli geçtim. Tabiki buda bir ders oldu
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/103200-abim-kaza-yapti.html
bu topiğe bir göz atın arkadaşlar,motorcu bizden birisi mi acaba?
Tebrikler güzel gezi olmuş. sanırım bu grubu kumla yolunda gördüm narlıya dalışa gidiyordum ara ara motosiklet toplulukları geldi kırmızı activadan tanıdım şimdi resimleri görüncegrubun en sonunda da cbr 250 liler vardı sanırım narlı kumla arasında
keşke dönüp katılsaydım
![]()