[Bursa - MT]

Yorgunluklar daha atılamamış belli. Foto bile yüklemeye kimsenin takati yok galiba.:mrgreen:

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

27.05.2011 orhaneli başköy ve çınarcık (orhaneli) gezisine hazırlayın kendinizi gençler :)
Kemalpaşa Suuçtu şelalesine gitmeli bence mevsimi geçmeden.

fotoları heyecanla bekliyoruz, ben gelemedim bu geziye kısmet değilmiş diğerlerine ya nasip diyelim ve bekleyelim. Orhaneli tarafları güzel olsa gerek sonuçta dağ ve yeşile sarıyoz motorlarla. suuçtu şelalesi güzel mevsim geçmeden; mevsimi geçince suların çoğu uçtuğundan şelale tarzında birşey kalmıyor gibi geliyor bana.

Gemlikten mehmet ve yusuf abimizle güzel bir gezi gerçekleştirdik. Yaklaşık 110km civarında. Dağ tepe biraz enduro ruhumuzu canlandırdık. Mehmet kardeşim resimleri yükler bugün heralde.:)

Gemlikten mehmet ve yusuf abimizle güzel bir gezi gerçekleştirdik. Yaklaşık 110km civarında. Dağ tepe biraz enduro ruhumuzu canlandırdık. Mehmet kardeşim resimleri yükler bugün heralde.:)

Aynen kardeşim bugün yükleriz inş biraz kendime geleyim eve geldim çok fenayım yanlarım ağrıyor :) 110 km civarında ama dağ tepe uğraştırdı güzel oldu zevkli oldu keşke daha fazla gelen arkadaşlarda olsaydı fotoğraflar yakında. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

174 tane bende fotoğraf var bir o kadarda yusuf abide var hangi birisini yüklicez :)))

:) Aynen abi vardı öyle yerler taşlar kayalar çamur bataklık hepsini geçtik maşallah bi en son merdivenler kaldı orda bitti :) yol orayada seninki çıkardı herhalde :)

:cat: 'Dağlar,dereler,tepeler,göletler gördük anadoluda,bir can feda bir tek yurduna,bir başkadır benim memleketim;türbeler camiler ve sıcak halkım vardı her yerde selam veren,eritir yakar içimi,bir başkadır benim memleketim'...İşte mezitler-Bozüyük-Bilecik-Yenişehir gezimizdeki her şeyi anlatıyor olmalı bu sözler,yaklaşık 12 motor 17 kişi çok tatlı bir grupla eğlenceli ve neşeli dakikalar geçirdik,Bir dahaki gezimiz için yollarda ve gönüllerde buluşmak üzere dostlar...:cat:
hocam çok güzel bir anlatım olmuş bende bir iki satır yazmayı düşünüyodum ama siz benim yerimede yazmışsınız geziye katılan veya katılamayan herkeze teşekkürler bir daha ki gezilerde buluşmak dileğiyle :rendeer: :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

27.05.2011 orhaneli başköy ve çınarcık (orhaneli) gezisine hazırlayın kendinizi gençler :)
abi büyük ihtimal gelirim ama yine bütçeye bakar :silent:

MT nin kadrolu fotcusu Salih ustam ve mehmet gemliiiiii nerede fotolarrrrr. hafiften çatlamaya başladık buradı.... gemlinin face sayfasınıda bulamıyoruz.... mağduruzda mağduruz,hem gidemedik,hem göremedik... :(((

Motorcu Arkadaşlarımızdan Emre Yıldız ve nişanlısı müge mete gemlikte bu sabah kaza yapmış diye duyum aldık. Bilgisi olanlar buraya yazsın

Son edindiğim bilgilere göre, Emre de kırık varmış ama mügenin durumu iyi değilmiş. Umarım bu bilgiler doğruluğğunu kaybeder. Şimdi hangi hastanede olduklarını araştırıyor Ali Ubuz

Ali ubuz aradı şimdi; Müge Uludağ Tıp Fakültesinde yoğun bakımdaymış durumu ağır gibiymiş.
Emre ise şevket yılmazdaymış mügeye nazaran daha iyiymiş kırıkları varmış. Bilgi aldıkça aktaracağım.

Motorcu Arkadaşlarımızdan Emre Yıldız ve nişanlısı müge mete gemlikte bu sabah kaza yapmış diye duyum aldık. Bilgisi olanlar buraya yazsın

Son edindiğim bilgilere göre, Emre de kırık varmış ama mügenin durumu iyi değilmiş. Umarım bu bilgiler doğruluğğunu kaybeder. Şimdi hangi hastanede olduklarını araştırıyor Ali Ubuz

Ali ubuz aradı şimdi; Müge Uludağ Tıp Fakültesinde yoğun bakımdaymış durumu ağır gibiymiş.
Emre ise şevket yılmazdaymış mügeye nazaran daha iyiymiş kırıkları varmış. Bilgi aldıkça aktaracağım.
Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum burdan inşallah en yakın zamanda dönerler aramıza.

MT nin kadrolu fotcusu Salih ustam ve mehmet gemliiiiii nerede fotolarrrrr. hafiften çatlamaya başladık buradı.... gemlinin face sayfasınıda bulamıyoruz.... mağduruzda mağduruz,hem gidemedik,hem göremedik... :(((

Buyurun arkadaşlar ben önce davrandım yükledim fotoğrafları Buyurun linkten ulaşabilirsiniz. :)
Delmece Yaylası, Dipsiz Göller, Kent Ormanı, Çifte Şelale Gezimiz. 07/05/2012

güzel gezi yapmışsınız Mehmet kardeş bende gelmek isterdim ama benim cıbır gelmez o yollara :)
:) eyvallah sağol gökhan :) gelir aslında o kadar da kötü değildi yani hatta daha rahat geçer senin motor biraz daha cılız büyük motorlar için sorun olabilir ufak gazlanmalar falan bizim motorlar ideal bence. :)

Batu ve Celal abi gitmişler Emre Yıldız'ın durumu kötünün iyisi, nişanlısının durumu CİDDİ imiş, tanıyanlar boşlamasa iyi olur

öğlen 11 civarında gemlikten bir arkadaşım haber verdi bu üzücü olayı. ben de doğruluğundan emin olabilmek için bu konuda (görevi gereği bu işlerin içinde olan) ali ubuz kardeşime haber verdim. onun vasıtasıyla yukarıda yazılı bilgilere ulaştık ve batu kardeşim sağolsun paylaşmış, ben mobilden siteye giremedim gün boyu.

ikisi de ne kadar az görüşmüş olsak da çok iyi, çok güzel insanlar. kendilerine acil şifalar yakınlarına da sabır diliyorum; inşallah güzel haberler alırız bundan sonrası için. dua edelim onlar için.

size de tekrar hatırlatmak istiyorum: şu lanet korumalarınızı takın!!! onlarla bile şansımız o kadar az ki...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar