[Bursa - MT]

11.12.13 Mayıs Çanakkale-Biga-Kemer köyü Uzundere sahili Bigmok festivaline gidecekler el kaldırsın.

ben aslında gitmek istiyorum ama nöbetim var 12sinde, değiştirebilirsem gelirim. 11inde mi çıkılır yola yoksa 12sindemi?

Pazar günü bilecik gezisinede muhtemelen katılıyorum 2 motoruz hatta, kent meydanından olmasada kestelden falan katılırım, gökhanın numarası var onunla irtibat kurarım yinede

ben aslında gitmek istiyorum ama nöbetim var 12sinde, değiştirebilirsem gelirim. 11inde mi çıkılır yola yoksa 12sindemi?

Ben Cumartesi sabah saat 10:00 da şimdilik 8 kişi ile yola çıkmayı düşünüyorum. Pazar akşama doğru da dönüş yapıcaz. İşlerini ayarlarsan süper olur.

:bounce:Ben önümüzdeki hafta sonu için yine öncesinden yoğunum,şimdiden iyi gezmeler(ama inanıyorum o çanakkaleyi bir gün motorla geçicem):)
,yarın yağışlı gösteriyor ama heralde yaz yağmuru sıkıntı yapmaz,yapsada havanın koptuğu yerden döneriz yine,uzun yol sayılmaz defalarca gittim.Bu arada Emre motorunun çıkmasına çok sevindim,bende balata ve yağ değişimi yaptım,yarın kazasız belasız gideriz inşaallah..:cat:

06-Mayıs Bozüyük-Bilecik Gezi Listesi(10:00 Kent meydanı hereket)
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion+1
6-zekeriya
7-Umut
8-Gökhan
9-Muyat 26 (şüpheli)
10-Murat_112(şüpheli)

:bounce:Ben önümüzdeki hafta sonu için yine öncesinden yoğunum,şimdiden iyi gezmeler(ama inanıyorum o çanakkaleyi bir gün motorla geçicem):)
,yarın yağışlı gösteriyor ama heralde yaz yağmuru sıkıntı yapmaz,yapsada havanın koptuğu yerden döneriz yine,uzun yol sayılmaz defalarca gittim.Bu arada Emre motorunun çıkmasına çok sevindim,bende balata ve yağ değişimi yaptım,yarın kazasız belasız gideriz inşaallah..:cat:

06-Mayıs Bozüyük-Bilecik Gezi Listesi(10:00 Kent meydanı hereket)
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion+1
6-zekeriya
7-Umut
8-Gökhan
9-Muyat 26 (şüpheli)
10-Murat_112(şüpheli)
hocam ben bu gün bozüğü arıcam hava durumu alıcam bu gün güzelse bozüyük yarın pek bozmaz hava yarın saat 10:00da kent meydanında görüşmek dileğiyle

sadece pazar gezileri dışında buluşamaz mı oldu bu grup? (şimdi birileri söyleyene bak diyecek ama benim durumum her zaman biraz karışıktır bahanem var yani)

haydi arkadaşlar arada bir çıkın şehrin merkezi yerlerinde görünün. hafta sonları çıkıp tek başıma dolanıyorum, birazdan yapacağım gibi. akşama zafer plaza tramvay başlangıcının karşısındaki kafede birkaç kişi oturacağız, geçen olursa beklerim.

:bounce:Niye sorun olsun Emre bizde söz özdür.Yarın hayırlısıyla İnegöl,Mezitler,Büzüyük,Pazaryeri,Bilecik yolcusuyuz(Bizim atalarımız at üstünde Yavuzdur Fatihtir,Yaya ise Mevlanadır,Şeyh Edebalidir)...:bounce:

arkadaşlar en yakın zamanda bende aranıza katılmak istiyorum.
kazasız/arızasız yolculuklar

yenişehir köprühisar köyünde çay içiyoruz şu ana kadar tam 214 km yol yaptık. Süper virajlar var burda :)

Hadi bakalım iyi gezmeler. Bu arada dikkat edin o virajlar biraz tehlikeli aman kazasız belasız. İyi Yolculuklar.

:cat: 'Dağlar,dereler,tepeler,göletler gördük anadoluda,bir can feda bir tek yurduna,bir başkadır benim memleketim;türbeler camiler ve sıcak halkım vardı her yerde selam veren,eritir yakar içimi,bir başkadır benim memleketim'...İşte mezitler-Bozüyük-Bilecik-Yenişehir gezimizdeki her şeyi anlatıyor olmalı bu sözler,yaklaşık 12 motor 17 kişi çok tatlı bir grupla eğlenceli ve neşeli dakikalar geçirdik,Bir dahaki gezimiz için yollarda ve gönüllerde buluşmak üzere dostlar...:cat:

Katılan herkeze tekrar teşekkürler, güzel ve yorucu bir gündü bugün, çıkan o küçük pürüz bizden sonra halledilmiştir umarım.
Ben toplamda 260km yol yapmışım, yenişehirden sonrada yol çok güzeldi maşallah 200+ hızlardaydık :) hiç fotoğraf çekmedik biz artık burdan bekliyoruz fotoğrafları heyecanla..

Bu arada merak eden arkadaşlar olabilir diye yazıyorum full depo gelmiştim dönüşte yine fulledim depoyu gezi boyunca yani 260km de 65tl yakıt sarfiyatım olmuş, tabi ki yolun büyük kısmı sakin kullanım..

Arkadaşlar fotoğrafları merakla bekliyoruz en kısa zamanda. :)

Bu arada yarın yani 07 Mayıs 2012 Pazartesi günü 2 motor gezmeyi düşünüyoruz öğlen 12:30 - 13:00 arası çıkıcaz en geç 18:00 da Gemlik'te olucaz rota biraz kendimizi dağlara tepelere vurmak maksat yeşillik olsun Kumla üzerinden Haydariye köyü ve oradan yukarıya doğru, bir su kaynağı varmış kayaların içinden çıkıyormuş bi gezip görelim. :)

Gelmek isteyen olursa 0535 679 99 77 den ulaşabilirsiniz. 12 : 00 a kadar beklerim. :) Hayırlı geceler. :)

Benim Bigmok festivali de yattı. Hafta sonu çocuk bakıcam. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. En iyisi sevineyim :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar