varız abi burdayız.kimse yok mu
varız abi burdayız.kimse yok mu
ben buralardayım :queen:kimse yok mu
06.05.2012 tarihinde bilecik turu düşünüyoz abigezi planlyan var mı
yarın iş çıkışına geleyim turlayalım abi. ilçede sana çay da ısmarlayabilirim?gezi planlyan var mı
Açık etkinlik daveti :bounce: Benimle birlikte katılmak isteyen elime mum diksin
http://www.motosiklet.net/forum/etk...6-29-nisan-pazar-karamursel-de-bulusalim.html
Gelmek isterim ama işte benim iş ve hafta tatilimin p.tesi oluşu herşeye engel oluyor anca 3 haftada 1 pazar sabah işten çıktığım zaman müsait olabiliyorum.![]()
Sen de gelseydin iyi olurduyolu biliyorsun rehberlik ederdin bize... O 3 haftanın 1 Pazar sabahı 29 Nisan'a denk gelse keşke...
Dadaşoğlu, Ahmanamra ve security 17 aramıza hoşgeldiniz![]()
Forum canlanıyor mu ne yavaş yavaş ?
Bu arada Alper Tunga abi dün gece 20,20 civarı gazcılardan kent meydanına doğru döndün seslenecektim duymazsın diye seslenmedim abi. Bu arada çok gaz çekiyorsun eğer motor soğuksa iyi değil![]()
düzenleyen coşkun abi zaten aga
Bu geziye 29 unda birdahaki geziye 13 ünde yapalım herkese uyarsa mehmet sende gelirsin olmaz mı?
düzenleyen coşkun abi zaten aga
Bu geziye 29 unda birdahaki geziye 13 ünde yapalım herkese uyarsa mehmet sende gelirsin olmaz mı?
29 unda nereye gidicez ne oldu simdi ben anlamadim basimizda bir buyuk olsun mutlaka yada 75 lik![]()