[Bursa - MT]

yarın motorla gitmicem.hava kötüymüş.bu gün zor attım kendimi eve.rüzgar baya salladı beni.hava açtığı gibi görüşelim.

ben her zaman müsaitim. gölyazıya gittim bugün dönüşte perişan etti rüzgar beni. Allahtan artçım vardı ki ağırdık yoksa rüzgar hemen savururdu.

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

bu mont almak ne kadar zormuş. Enes abi sen bana montumdan dolayı kurye tourningci falan diyorsun haklısın abi. satıp cbf gibi bişey almak daha kolay olacak. büyük sözü dinlemek la:pr::thumright:sunny:zım.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

direk 4 tekere geçme vakti mi geldi ne http://www.motosiklet.net/forum/takas/101445-honda-cbr125r-ariyorum-arac-ile-takasli.html fena fikir değil aslında

Sen de gelseydin iyi olurdu :( yolu biliyorsun rehberlik ederdin bize... O 3 haftanın 1 Pazar sabahı 29 Nisan'a denk gelse keşke...

Aynen ya 22 sine denk geliyo o 3 haftanın 1 pazarı :) arkadaşlar 15inde gezi yaptı denk gelmedi 29unda bu var gidemicez bide 6 mayıs bilecik tarafı gezi var oda denk gelmiyor. :)

13 Mayıs a denk gelmez hiç bir şey :) o gün çalışmıyorum ya gündüz. :pr:

Dadaşoğlu, Ahmanamra ve security 17 aramıza hoşgeldiniz :)

Forum canlanıyor mu ne yavaş yavaş ?

Bu arada Alper Tunga abi dün gece 20,20 civarı gazcılardan kent meydanına doğru döndün seslenecektim duymazsın diye seslenmedim abi. Bu arada çok gaz çekiyorsun eğer motor soğuksa iyi değil :D

Seslenseydin ben duyardım halı saha macı vardı oraya gidiyordum gaz açmadanda olmuyor yalnızken hep oyle kullanıyorum alıştı motor bana artık

düzenleyen coşkun abi zaten aga :)

Bu geziye 29 unda birdahaki geziye 13 ünde yapalım herkese uyarsa mehmet sende gelirsin olmaz mı?

bugün toplantıdaydım. Haberim yokmuş benden önce çok çabalayan olmuş klübün kurulması konusunda. Klübün adı TOMOK(tofaş motosiklet klübü)

İsmi ne babanın. Oda kullanıyormu aktif olarak motor. Fırsatını bulursam tanışmak için bulurum babanı

düzenleyen coşkun abi zaten aga :)

Bu geziye 29 unda birdahaki geziye 13 ünde yapalım herkese uyarsa mehmet sende gelirsin olmaz mı?

:bounce:Benim şahsen 29 unda farklı programım var,ancak beni dert etmeyin siz güzelce tozutun,Bilecik gezisini bir sonraki tarihede atabiliriz.Zaten Dec(Davut Emre'nin) de dediği gibi Bilecik tarafları serin oluyor ne kadar geç o kadar iyi yanii...(Zeko ona göre ve hatta bana göre hazırla yağını,suyunu.HattaSedat'ıda çağır benden soruyor sonra hesabını ):cat:[/Yollarda ve Gönüllerde görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar