gezi guzel ve hizliydi benim icin cok iyi tecrube olduKent meydanindayim kimse yok
fotolar güzel, gezi güzel paylaşım için teşekkürler.Merhaba arkadaşlar bugün olan hafta tatilimi Forumdan Piyanist_irf İrfan abimize ziyaretle geçirdikFotoğraflar
fotolar güzel, gezi güzel paylaşım için teşekkürler.
Yalnız bir sorum olacak irfan abiyi sadece forumdan tanıyarak gittiniz öyle mi yoksa önceden tanışıklığınız var mı?
trafik olmasında neresi olursa olsun önemli olan beraberlik öyle değil mi?
Hocam üzülerek söylüyorumki bana hak verirsiniz umarım, buraya belki ben birdaha gitmem. Nedeni ise geçtiğimiz pazar söğütalan köyünde (gitmeyi planladığım gezi rotası olan köy) kayvehanede bir cinayet işlendi. Medyada çokça bahsedilmiş olay. Suçıkan mevki dediğimiz alanda hazine arazisine kavak ağacı eken adam devletin bu alanı piknik ve mesire alanı yapmasına kızıp gece yatsı namazından sonra köy kahvesini pompalı tüfek ile taradı. İçinde iki kişi öldü. Ölenlerde benim öz dayılarım. Konu ile alakaları sadece köy azası olup kavakları kesmesi yönünde zanlıyı uyarması. Bu nedenle artık gidsim yok bu yere. Ayrıca bu pazarda mevlitleri var. Umarım beni anlarsınız.:bounce:Bu hafta sonunu bende ayarlayabilirim o halde planı yapalım;Search16 nın dediği bir yer vardı dağ yolunda,şuraya bir çıkış yapıp gündeme getirsin olmazsa başka yerler düşünürüz derim arkadaşlar...:cat:
Hocam üzülerek söylüyorumki bana hak verirsiniz umarım, buraya belki ben birdaha gitmem. Nedeni ise geçtiğimiz pazar söğütalan köyünde (gitmeyi planladığım gezi rotası olan köy) kayvehanede bir cinayet işlendi. Medyada çokça bahsedilmiş olay. Suçıkan mevki dediğimiz alanda hazine arazisine kavak ağacı eken adam devletin bu alanı piknik ve mesire alanı yapmasına kızıp gece yatsı namazından sonra köy kahvesini pompalı tüfek ile taradı. İçinde iki kişi öldü. Ölenlerde benim öz dayılarım. Konu ile alakaları sadece köy azası olup kavakları kesmesi yönünde zanlıyı uyarması. Bu nedenle artık gidsim yok bu yere. Ayrıca bu pazarda mevlitleri var. Umarım beni anlarsınız.