[Bursa - MT]

:bounce:Search 16 hiç senin önerini unuturmuyuz yalnızca bebeğin için gelecek olan misafirlerin seni gezinin yarısından etmemesi için önerini bir sonraya attık.:)
:bounce:Ben diyorumki bu pazarı atladıktan sonra haftaya perşembe 4-5 günlük hava tahmini belli oluyor...Baktık Pazar için açık ve güneşli gösteriyor,Hemen gezi güzergahını çıkarıp(Gidiş İzmir yolu karacabey Boğazı-Dönüş Tirliye Mudanya üzeri Bursa olabilir) yollara dökülelim.:cat:

:bounce:Bu arada Pınarcım hadi sende en yakın zamanda katıl bize yalnız bırakma beni bayan motorcu olarak(geziye artçı olarak katılan diğer bayanlara içten ve samimi teşekkürler :cat:

Son düzenleme:
:bounce:Search 16 hiç senin önerini unuturmuyuz yalnızca bebeğin için gelecek olan misafirlerin seni gezinin yarısından etmemesi için önerini bir sonraya attık.:)
:bounce:Ben diyorumki bu pazarı atladıktan sonra haftaya perşembe 4-5 günlük hava tahmini belli oluyor...Baktık Pazar için açık ve güneşli gösteriyor,Hemen gezi güzergahını çıkarıp(Gidiş İzmir yolu karacabey Boğazı-Dönüş Tirliye Mudanya üzeri Bursa olabilir) yollara dökülelim.:cat:

:bounce:Bu arada Pınarcım hadi sende en yakın zamanda katıl bize yalnız bırakma beni bayan motorcu olarak(geziye artçı olarak katılan diğer bayanlara içten ve samimi teşekkürler :cat:

hocam yalnızlık çekmeyin bende bir bayan artçı getireyim ..eşimden vizeli ne yapayım kendisi motosiklet sevmiyor ve binmiyor...

bende kayınpederden izin kopattırabilirsem kız arkadaşımı getiririm bundan sonra inşallah :) Belgin de motor alır kendisine hep beraber güzel gezilere akarız önümüzdeki sezon :)

ben motosiklet elbisesi almak istiyorum alt üst nerden almamı önerirsiniz vede hangi marka fiyatı 400-500 civarı olur

Hocam ben sizi yalnız bırakmam merak etmeyin :) çok güzel oluyor gezilerimiz. herkese teşekkürler

:bounce:O halde 1-sanem,2-Salihin artçısı,3-Gökhanın Kız arkadaşı,4- Gökhanın kankası Belgin tarafımdan ücretsiz gönüllü Scooter sürüş eğitimine hak kazanmıştır...Bu kampanyam zaman zaman farklı katılımcılarada uygulanabilir özellikte olup,sürüş anında çay servislerimiz mevcuttur...:cherry:

1-4 marttaki motosiklet fuarı için ücretsiz bilet bulabileceğimiz internet adresi bilen varmı????

arkadaşlar şu kask için bluetooth cihazları varya onlarda almayı düşünüyorum. taaaaaa çinden sipariş edeceğim. ama ne kadar fazla sipariş edersem fiyatı biraz daha ucuzluyor. Bursa MT den kimler almayı düşünüyor bu cihazdan. http://www.dhgate.com/bluetooth-int...elmet/p-ff80808131d78c45013219d375de556e.html bu adreste görebilirsiniz. yada başka sitelerden dahada uygun bulabiliriz.önemli olan toplu sipariş vermek. almak isteyenler buradan yada özelden mesaj atarsa sevinirim. Motora binmediğiniz zamanlarda kaskla evin içinde dolaşırkende faydası olur bu cihazın. 500 metre mesafesi var.

:bounce:Hava tahminine göre pazar hava yağışlı olabilir;Bu sebeple ben diyorum ki,uzun geziye karar vermeyelim fakat havanın durumuna göre 12-13.00 gibi Korupark'ta buluşup ya orda çay içelim yada hava iyiyse Nilüferköy,Ahmet köy Şehitliği,Gündoğdu,Kurşunlu,Umurbey, şeklinde bir yarım daire çizip köylerde çay içip evlerimize dönelim...:cat:

:bounce: Muyat16 kulaklık acele lazım değilse hafta sonu bize detaylarını anlatır sonra sipariş verirsin...
:bounce:

kulaklığa bende sıcak bakıyorum aslında murat aga hafta sonu da müsait olamaya bilirim ama ayarlarım bişeyler :)

Motorda Artçı ile kask içi Ses iletişimi isteyenler
MErhaba arkadaşlar,
hemen hemen hepimizin ortak sorunu yüksek hızda giderken arkamızdaki yolcumuz ile birbirimize sesimizi duyuramıyor oluşumuz,başımı arkaya çevirmemizinde yüksek risk oluşturuyor olması.Buna çözüm olarak bende aselsan cobra telsiz vardı değerlendireyim dedim moto telsiz kitine 100 dolar istediler.Kulaklıklarına bakayım dedim adedi 30 TL*2=60 tl fena bir rakam değil ama kulaklığın mikrofon yerleşimi uygun değil.Farklı çözümler aradım ve buldum.Şöyleki sürücünün arkasına(monta)veya cebine küçük kibrik kutusu büyüklüğünde bir devre konuyor sürücü ve artçı buralardan kulaklık mikron bağlantısı alıyor.Ama bundada 2 problem var 1.si bu ürünle rçin malı ve çok cızırtı yapıyor rüzgarda ikincisi ise yine kulaklıkla yapılıyor kask içine montesi gerekli uğraşlı bir iş.

bende 30 yıllık elektronikçi bir abiye gittim durumu izah ettim.Eğer bu işe talep olursa kaliteli malzemelerden kask içine monte edeceğimiz hoparlör ve mikronu ile yine benzer bir devre kutusu ile bu işi hallederim ,eğer farklı motorlar ilede iletişim kurmak isterseniz ekstradan telsiz gibi ama mandalsız veya mandallı çalışacak 1-2km mesafeli bir fonksiyonda eklerim dedi. maliyeti de zannediyorum 50 TL dolaylarında olur fiyatın çok üstüne düşmedik.

Eğer buna ihtiyaç duyanlar ve olursa alırım diyenler var ise buraya yazsınlar talebi görüp kendisi ile iletişime geçeyim.Adapazarında kurtuluş elektronikte yapılacak ve garantide olacaktır.devre hali hazırda olmadığı için avantajlıyız yeni özelliklerde eklenebilir dizaynı bizim ihtiyaçlarımız doğrultusunda yapılabilir.

Arkadaşlar bunu bu sitede bir arkadaş yazmış. İşinize yarar diye düşündüm.

---------- Post added at 02:30 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

marmarasiste nicki arkadaş yazmış

Orası Al Yazmalım dizisinin çekim yapıldığı set :)))
Normalde kapalı,müşteri felan da kabul edilmiyor çünkü hiçbişey satılmıyor. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar