[Bursa - MT]

abone olali daha bir hafta bile olmadı . seneye bende gezilere katılmayı düşünüyorum ve şimdiden grupla ve üyelerle ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. ve pazar günü kaç kişinin geleceğini çok merak ediyorum, sırf bu merağımdan pazar sabahı 9.30da kent meydanına gelip grubu gözlemleyeceğim. çünkü genellikle organizasyonları eken çok olur . umarım çok eğleneceli bir gezi olur ve katılımda beklendiği gibi olur. hava pek müsade etmeyecek gibi görünsede. iyi eğlenceler.

:bounce:Hava tam bizim eski yaptığımız gezilerin havası.Umarım yarın da aynı böyle olur,ne durmadan yakacak olan güneş,ne de durmadan ıslatacak yağmur,ancak ara ara oluşacak olan bulutlar manzaramızın güzelliğini katlayarak bize seyir ve yol zevki olarak geri dönecek.(kesin yazar olucam):wiinkk:

:bounce:Gökhan dediğin gibi 10:00 da gaz açacaksak en az 15 dk kala orda olmalıyız...Çıkışlarda 15 dk rötar payı her zaman olur zaten.Bu arada dönüş kestel,fidye kızık güzergahı ziyaretinin sağlamlığı açısından Ece ve Mehmet muhakkak geziye bekleniyorsunuz(tabii forma yazan tüm arkadaşlarıda aramızda görmek bizi mutlu edecektir)...:cat:
[/
B]

Son düzenleme:
:bounce:Hava tam bizim eski yaptığımız gezilerin havası.Umarım yarın da aynı böyle olur,ne durmadan yakacak olan güneş,ne de durmadan ıslatacak yağmur,ancak ara ara oluşacak olan bulutlar manzaramızın güzelliğini katlayarak bize seyir ve yol zevki olarak geri dönecek.(kesin yazar olucam):wiinkk:

:bounce:Gökhan dediğin gibi 10:00 da gaz açacaksak en az 15 dk kala orda olmalıyız...Çıkışlarda 15 dk rötar payı her zaman olur zaten.Bu arada dönüş kestel,fidye kızık güzergahı ziyaretinin sağlamlığı açısından Ece ve Mehmet muhakkak geziye bekleniyorsunuz(tabii forma yazan tüm arkadaşlarıda aramızda görmek bizi mutlu edecektir)...:cat:
[/
B]

benim şu saate kadar bir engelim olmadı inşallah yarına kadarda olmaz diye düşünüyorum.birde ben arkçı da getiriyorum bana artı bir geçebilirsiniz..

Bu arada dönüş kestel,fidye kızık güzergahı ziyaretinin sağlamlığı açısından Ece ve Mehmet muhakkak geziye bekleniyorsunuz(tabii forma yazan tüm arkadaşlarıda aramızda görmek bizi mutlu edecektir

Herkese merhaba ece ile ikimizin hiç bir engeli yok hocam. Bi Allah işi girmediği sürece Nasipse sabah 10 da yanınızdayız.

Mesai yok gözüküyor, hava da fena değil şartlar olgun yani. Yarın sabah 9:45 gibi kent meydanın da toplanırsak daha hayırlı olur dıye dusunuyorum. :) sabırsızlanıyorum

motor çalışırsa inşallah! bu SON geziye katılacağım. saat 10:00'da orada olmazsam beklemeyin.

evet arkadaşlar yarın sabah saat 09:45 te KENT MEYDANINDA görüşürüz 20 motosiklet ve 30 a yakın insan katılımı bekliyorum umarım öyle de olur. ben 09:30 civarı orda olacağım herkes yanına poğaça vs. getirsin yada bir yerde durup beraber alalım yolda bir yerde durur kahvaltı ederiz. gelen ve gelmeyen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

keşke sende sonradan dönmeseydimde seni de aramızda görseydik seda hanım. Neyse size iyi çekimler sizinde şöhret basamaklarında hızınız 300 500 olsun :)

aa gökhan bey bu konuyu konusmustuk bzım yermızede eglenın aksama sete beklerız bcc de mısafır oluck sızde gelın:D

günaydın arkadaşlar. Gökhan abi olabildiğince erken gelmeye çalışacağım tek beklemeni istemem :)

arkadaşlar gelen ve gelemeyen ve gelmeyen herkese çok teşekkürler çok güzel (güzelliği kadar yorucu) bir gezi oldu... Mağara ve şelale kelimesini lugatımdan kadırıyorum o kadar yorulmuşum ki ekranda yazılar birbirine girmeye başladı ama bir dahaki geziyi şimdiden hazırlamaya başşş laaaaa ZZzzzzZzzzzZZZZzzzzZZZZZ.....

Yorucu ama zevkli bir gezi oldu. Güzel bi anı oldu hepimize. Ufak aksilikler dışında herşey muhtesemdi, hele balıklar:) herkese teşekkürler...

daha güzellerine dileklerimiz olsun... :)) bir gelmeyen pişman,birde şelaleye çıkan pişman galiba :))

[

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------

set

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

http://www.facebook.com/media/set/?...0317650539958.351050.689769957&type=1&theater

arkadaşlar burada biraz foto var. umarım görebilirsiniz.

gezi icin herkese tesekkurler.benim için bol motor devirmeli, tırmanışlı ve bir okadar da zevkli bir anı oldu.daha nice geziler görmek dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar