[Bursa - MT]

selam arkadaşlar nezamandır iş yoğunlundan görüşemiyoruz. nasılsınız?

Uyan artık Bursa MT gezelim, tozalım, etkinlik yapalım diyenler neredeeee? Yalova yolcusu kalmasın. Perşembe yada Cuma çıkıyorum yola. Kayıt için son gün bugün. :)

Selam millet. Forum cok durgunlasti. Bayram tatilinin rehabetini uzerinden atamadi herhalde bursa mt!!!!!!!!!!!!!

Bursa mt selamlar. Görükle'de evi tuttum yarın temelli geliyorum. Yalnız motosikletimi getiremiyorum, her türlü motora her türlü artçı olurum haberiniz olsun:)

hafta içi bana uymaz agam benim tatil bitti 12saat yardırışa devam, senin gibi yatışlarda değiliz :) evet evet o 600f, o 600f hem gözlüklü diyo muhasebeci kılıklı ismail abi işte tamam kesin o :) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler e bi hafta sonu gezisi yapalım artık kış geliyo yaw millet :)

hafta içi bana uymaz agam benim tatil bitti 12saat yardırışa devam, senin gibi yatışlarda değiliz :) evet evet o 600f, o 600f hem gözlüklü diyo muhasebeci kılıklı ismail abi işte tamam kesin o :) yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler e bi hafta sonu gezisi yapalım artık kış geliyo yaw millet :)
gökhan abi sen nerdsin yavvv???:sunny:

depoyu fulledim. yarin 12 den sonra benzin ikaz gostergesini gorene kadar dolasmayi dusunuyorum, ama bir planim yok.

:thumleft: bu toplanmalar herkese açıkmıdır yoksa belli bir arkadaş gurubuylamı toplanıyorsunuz ..benim gibi yaşlılarada yer varsa aranızda katılmaya çalışırım.
önceden plan yapmıyoruz faceden bır msj atıcaksın canım sıkılıyor mudanya semalarına gelıyorum dıe snra bzde alıcaz senı gezicez tozucaz:D:D

arkadaşlar face mace uğraşmaya gerenk yok çalışma ve uyuma saatlerim dışında imzamdaki bilgilerden bana ulaşabilirsiniz ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar