biz de dahil olalım kaptan!!!
Saat 19:00 da motostyle'da buluşalım. Hep beraber gidelim.
biz de dahil olalım kaptan!!!
cumartesi akşamı sabaha kadar eğlenip pazar sabahı cenazeye uyanmak berbat birşey. bizimkileri önden yolladım ama ben alkolden ayılana kadar akşam oldu, durmadan dönen başım yüzünden yola çıkmaya cesaret edemedim, akşama kadar soğuk duşla toparlandım. cenaze evinden de "teröre lanet" konvoyuna yetişecek zamanım olmadı maalesef. herhalde en anlamlı korteji kaçırdım.
yolda gelirken yine kaza atlattım, 2 kez! otoyolda önünde başka araç olmayan bir 4 tekerli hayvanat tam onu sollamak üzereyken aniden sola önüme kırıp bir de frene bastı!!!!!!! O..çocğuna neredeyse arkadan girip önden çıkacaktım (140 km/h ile cenazeye yetişecem diye biraz bastım) motorumun fren tepkisini, her zaman söylüyorum; bu lanet makinada mı var sorun yoksa hepsi böyle mi bu ikiteker meretlerin? kaç metre yalpaladığımı, o hızda ayaklarımı yere sürterek denge tutmaya çalıştığımı ve lanet olsun ÖDÜM BOKUMA KARIŞTIĞINI söylemesem olmazdı. bu dürdane rampasından inerken oldu, ikincisi de ovaakçadan terminale dönmeden az önceki kavşakta kamyonun biri böyle baka baka gel bana gir dercesine dönüş yapıverdi ben zaten titreyerek gidiyorum tam oldu üstüne!
vallaha az kaldı; yemin ediyorum öyle bir modifiye yapıcam ki, daha da kimse ne gördü ne duydu ne yaptı! motorun önüne çift taraflı mızrak takıcam, şu eski atlı şövalye düellolarında kullandıkları cinsten ama sonra polisle uğraşmak zorunda kalıcam hay ........ büykgeçmişolsun ........ neyse ben sinirim geçince geleyim...
Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Selam kardeş ,Doradoları ben de araştırdım,görünüşü ve otomotik vites olması oldukça ilgimi çekti ancak tek bir olumlu yorum bulamadım ve çin olması beni bu isteğimden vazgeçirdi...500 km yi doldurmadan heryeri dökülürmü bir motorun işte bu öyle..."Çin malı alacak kadar zengin değilim "diye bir söz vardırya hani işte bu Çininde Çini,şimdi var git sen kararını ver...[/COLOR[/I]]
agalar ben o saatlere çalışıyor oluyorum cumartesi zaten arkadaşın düğünü var oraya gideceğim pazar da düğündeyimgelin pazar günü düğün korteji yapalım
![]()